IF Björklöven

3859 inlägg · 99 ämnen

Inlägg #2343311

Sv: Apropå nånting...
Klåparna: Thermell och Wessner är bästa vänner, ja varför tror du att HV värvade Thermell till att börja med? Vår man på förbundet hade ju redan bestämt att finalen skulle dömas av Wessner, så det var ju bara att hitta första bästa Karlskoga-anknytning. Och Thermell såg också till att hans kompisar i BIK fick det att se ut som att de bjöd motstånd, men 4-0 var ju bestämt långt innan för att HV skulle få chans att vila innan finalen.

För att inte tala om Västervik, som släppte sin bästa spelare lagom till att det skulle bli slutspel. Så att HV inte skulle förta sig där heller. Där går man mycket på Andraes kontakter i Västervik.

Torp och Önerud hade f ö utnyttjat sina kontakter i Modo för att få dem att ge er en ordentlig match. För HV:s skull så klart, annars hade Modo inte brytt sig så mycket.

Du kan ju också fundera på varför Rahimi som har ett förflutet i HV, tog två utvisningar i avgörande matchen!? Godkväll!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Windom Earle: Du skriver det själv, inaveln korsar varandra i BIK och HV. Referensgruppen där det sitter gamla HV-legendarer som valde att inte anmäla den fula bentacklingen, det är nog inte jäv näääädå.

Det var för många avgörande saker som domarna "missar" på HV för att det ska kännas värdigt en finalserie. En bitter eftersmak när det inte fick avgöras på sportsliga grunder. Ikväll kunde vi fått se Tommy Samuelsson bajsa på sig och er ordförande avgå men det fick vi tyvärr aldrig uppleva.

Mögelgrisen Wessner, du är inte välkommen till Umeå en gång till.

Tror knappast Rahimi blev HV-supporter för att han spelade knappt två säsonger i er klubb för 10 år sedan, löjligt påstående.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Windom Earle: Hallå, avslöjar du vårt ess i rockärmen signerad Rahimi? Självklart att vår gamle kära vän Rahimi också är infekterad av HV71.
Vore iof ganska roligt om han blev belönad med ett SHL kontrakt av HV71
Kommentera