IF Björklöven

3859 inlägg · 99 ämnen

Inlägg #2343299

Sv: Apropå nånting...
Windom Earle: Det är inget nonsens, ni har folk i referensgruppen och Wessner och Themell är bästa vänner. Wessners skitsnack är just det, rent skitsnack. Går ut och säger att dom är professionella, jo visst. Man får skratta åt eländet. Det som är roligt är att referensgruppen inte sa att Huhtalas tackling var något att anmäla i efterhand, sedan efter finalserien går Wessner ut och säger att det ska vara en 5a hahaha. Det är skrattretande. Klåpare är bara förnamnet.

Ingen i HV(varken spelare, supportrar eller ledare) eller domarkåren kommer erkänna allt jäv och mygel.

Löven får gå upp på hemmaplan nästa år, det siktar vi på.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Klåparna: Thermell och Wessner är bästa vänner, ja varför tror du att HV värvade Thermell till att börja med? Vår man på förbundet hade ju redan bestämt att finalen skulle dömas av Wessner, så det var ju bara att hitta första bästa Karlskoga-anknytning. Och Thermell såg också till att hans kompisar i BIK fick det att se ut som att de bjöd motstånd, men 4-0 var ju bestämt långt innan för att HV skulle få chans att vila innan finalen.

För att inte tala om Västervik, som släppte sin bästa spelare lagom till att det skulle bli slutspel. Så att HV inte skulle förta sig där heller. Där går man mycket på Andraes kontakter i Västervik.

Torp och Önerud hade f ö utnyttjat sina kontakter i Modo för att få dem att ge er en ordentlig match. För HV:s skull så klart, annars hade Modo inte brytt sig så mycket.

Du kan ju också fundera på varför Rahimi som har ett förflutet i HV, tog två utvisningar i avgörande matchen!? Godkväll!
Kommentera