IF Björklöven

3859 inlägg · 99 ämnen

Inlägg #2343331

Sv: Apropå nånting...
Windom Earle: Du skriver det själv, inaveln korsar varandra i BIK och HV. Referensgruppen där det sitter gamla HV-legendarer som valde att inte anmäla den fula bentacklingen, det är nog inte jäv näääädå.

Det var för många avgörande saker som domarna "missar" på HV för att det ska kännas värdigt en finalserie. En bitter eftersmak när det inte fick avgöras på sportsliga grunder. Ikväll kunde vi fått se Tommy Samuelsson bajsa på sig och er ordförande avgå men det fick vi tyvärr aldrig uppleva.

Mögelgrisen Wessner, du är inte välkommen till Umeå en gång till.

Tror knappast Rahimi blev HV-supporter för att han spelade knappt två säsonger i er klubb för 10 år sedan, löjligt påstående.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Klåparna: Nej och man gav inte Girard ens två minuter på den solklara bentacklingen på Matson. Huhtala ser inte ut att sikta på knät utan ge en tackling bröst mot bröst, men Bedouin vågade inte ta den och vek ju undan från det så det blev knä mot knä.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Klåparna: Det kunde inte bli mer rättvist, HV var inte bara vackrast, de var överlägsna i slutspelet. 12-3 i matcher talar sitt klarspråk.
Du behöver nog också slå upp ordet ironi, för uppenbarligen förstår du inte det.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Klåparna: jag tror att du missade lite sarkasm i mitt inlägg... Lycka till med Björklöven nästa säsong. Hoppas att ni går upp👍 (ej sarkasm)
Kommentera