IF Björklöven

2372 inlägg · 86 ämnen

Inlägg #2344768

Sv: Apropå nånting...
hajraj: Så du menar att situationen med domarskandalen vid ert 2-2 mål inte var ytterst tveksam? Du verkade vara extremt säker på att allt i den situationen var regelrätt. Mycket konstigt resonemang från din sida. Den om något var ytterst tveksam, det målet skulle aldrig ha fått ske från första början.

Nu gjorde du bort dig.

FÖ är Tommy Samuelsson ute och skryter på er YT kanal såg jag, ska han inte dra lite kärlek till Wessner och domarna också?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Klåparna: helt allvarligt, det var surt att förlora och domarna missade mycket i slutspelet, men vi gynnades lika mycket som vi drabbades och även om slutet var snöpligt så är inte HV oförtjänt av segern…
Ge dig nu med konspirationerna, vi förlorade och det är inget konstigare än så.
+2
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Klåparna: Skryter? Ja det är naturligt att man njuter av seger och delar med sig till de egna fansen. Inget konstigt med det. Tror du att Stråhle hade låtit annorlunda om ni vann? MEN, hörde du Samuelssons omdöme om Löven? "Detta var den tuffaste finalserien som jag har fått uppleva". Du verkar plocka russin ur kakan och kan ju plocka något positivt någon gång. Jag tycker att du verkar plocka ut detaljer ,som stödjer din rigida uppfattning, ur ett sammanhang. Jag upplever inte Samuelsson som skrytsam, men man är ju olika.
+2
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Klåparna: Nu hänvisar du till en situation som jag har motbevisat med gällande regeln och bildbevis. Det målet dömdes regelrätt.
Den enda situationen som går att ifrågasättas är varför Huhtalas situation inte granskades när möjligheten fanns.
"Nu gjorde du bort dig" ska jag ens bemöta det? Finns ingen substans i det du säger.
+1
Kommentera