IF Björklöven

2372 inlägg · 86 ämnen

Inlägg #2344912

Sv: Apropå nånting...
hajraj: Du sväljer elefanter och silar mygg! Hur orkar du fortsätta? Det börjar bli en aningen patetiskt. Ni är i SHL, prata med nån FBKare eller Växjöit istället. Skandalerna har varit och vi som såg matcherna vet vilka domslut som gick er väg vid rätt tillfällen. Det är som att ni fokuserar på utvisningsminuterna bara, det är inte det det handlar om. HV fick viktiga domslut med sig när det gällde som mest, det är bara bita i det sura äpplet och titta er i spegeln och säga; "- vi var inte bättre än så här. Det blev 4-2 i matcher med hjärtat i halsgropen."
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Klåparna: Det blev 12-4 i slutspelet, vilket är ett bättre facit för HV än i serien. Bara Löven kunde ge ordentligt motstånd, även om jag tror att Modo också hade kunnat ge HV en jobbig resa. Jag fattar inte hur du kan nedvärdera ditt eget lag med det citatet. Det är ju inte mängder av andra Löven-fans som står upp för din argumentation.

Jag tror inte att "vi" eller HV behöver säga det du säger i spegeln. Med ett helt nytt lag, ny ledartrojka och föreningens största misslyckande någonsin i backspegeln är vi otroligt glada över att man klarade målet redan första säsongen, även om det kändes mer spännande än vad nerverna tål.
+1
Kommentera