IF Björklöven

3859 inlägg · 99 ämnen

Inlägg #2366467

Sv: SCA CUPEN 2022 FINALMATCH IF BJÖRKLÖVEN TIMRÅ IK
puffe2: Det låter bra! Jag hoppas att ingen tror på riktigt att anonyma användare på ett internetforum är ambassadörer för klubbarna. Då blir jag rädd! Även om det finns mycket dåligt folk i modo och timrås supporterled som tycker om våld, fula ord och kriminalitet så borde inte klubbarna stå bakom detta, men det var nästan som om modo gjorde det i finalserien mot oss, det var ett jävla gnäll från officiellt modohåll, inte ens klubb vdn tog avstånd när modosupportrar snodde Green Devils banderoll från Lövens hemmaborg. Det var lågt av Modos VD.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SCA CUPEN 2022 FINALMATCH IF BJÖRKLÖVEN TIMRÅ IK
Klåparna: Fast, i min värld är man ambassadör när man skriver saker under sin förenings 'färg' . Ungefär som om du knallar in på match i din tröja(eller min) , går du in med en Löven eller föralldel MoDo-tröja på en match och beter dej som ett svin, skämmer du ut din klubb.

Jag har ingen aning om (tror inte Widebro vet det heller) att supportrar snodde nån sak, men det är ju helt fel. Vissa element vill ju kalla sej 'ultras bla bla bla' och tror sej kunna ta sej friheter , trots att det skämmer ut sin förening
Kommentera