IF Björklöven

3859 inlägg · 99 ämnen

Inlägg #2368383

Sv: Silly
Klåparna:
Ja minst 3 backar som är pucktrygga tycker jag i regel brukar vara en nyckel, den fysiska dimensionen får såklart inte glömmas bort. Själv då? Rätt nöjd antar jag men någon som överraskat positivt. Fö synd att William E släpptes tror han kan få ett genomlbrptt. Är själv svag för Weigel även om jag tycker att han tappar huvet och drar på sig dumma utvisningar ibland.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly
Tarasov: Själv tycker jag , angående fysiska dimensionen. 3 puckelryggiga backar är en nyckel. Minst en ska heta QuasiMoDo
Kommentera

Sv: Silly
Tarasov: Ja, det är viktigt Sedan är det bra att ha tillräckligt många backar också, de kan gå åt. ;) Jag kan inte klaga som Duplantis brukar säga. POOLEEEEEEEY har glänst hittills, fortsätter han på detta viset så blir han en stor favorit. Man måste älska Weigel, han är en profil och grym på fördela puckar, det andra får man på köpet men det tar jag.

Wille platsar inte i år tyvärr, fick inte ut jättemkt där i slutspelet heller.. Men hoppas det går bra för pojkn och att han tar kliv framåt i AIK(förutom mot oss så klart).
Kommentera