IF Björklöven

3859 inlägg · 99 ämnen

Inlägg #2368863

Sv: SCA CUPEN 2022 FINALMATCH IF BJÖRKLÖVEN TIMRÅ IK
Klåparna: Alltså jag kommer nog inte klara svara på den här väggen, så viktigt är det inte för mig. Fattar att vi inte tycker lika i frågan. Jag förstår lite mer hur du tycker, och det bekräftar väl bara mina fördomar. Men för att försöka sammanfatta detta så utförligt jag orkar:

1. ALLA lag har någon import. Ni har idag 13 (!!!!!!!!!!) av dem, för någon säsong sen var det 12 nordamerikaner, nu är det bara (host) 8. Om du inte fattar inser ironin i detta orkar jag ej diskutera det längre.
2. Ingen är upprörd över er rivalitet. Något som förmodligen ger oss ett gott skratt är att ni påstår att SAIK är era enda rivaler. Er rivalitet var nog grandios en gång i tiden. Vad tycker du att ni bidrar till den idag? En träningsmatch per år? Att det finns rivalitet men ändå ömsesidig respekt mellan norrlandslag på stora hela står jag för. Er just nu: Nej.
3. Om Känttä är så bra så det sticker i ögonen på mig, hur bra är Nubben då? Som tagit Timrå till SHL 2 ggr (samt hållit dem kvar) de senaste 4 åren? Allt handlar om att Känttä amerikaniserar er och det minskar respekten för er. Ni är i samma fack som Växjö för mig just nu.
4. Synd att ni haft klåpare innan, ännu mer synd att er frälsare skapade det mest identitetslösa laget i norrländsk historia. Att han kallas Jesus hos er är ju dock en del av problemet. Typ som att ni är en sekt? Gör vad som helst för framgång.
5. Återigen denna fantastiska supperkulturen du påstår ni har. Eller den har säkert funnits där. Men just nu är det mestadels zombies som särar framför Känttäs amerikanisering av en förvisso anrik klubb.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SCA CUPEN 2022 FINALMATCH IF BJÖRKLÖVEN TIMRÅ IK
empa11: Överdriv inte i år tack, rätt ska vara rätt, vi har endast 8 transor med nya målvakten inräknat.

Resten är från våra grannländer Norge och Finland och vad är det för fel på finländare och norrmän? Att Kenttä har ett gott öga eller fetisch till jänk säger jag inget om.

Såg du vår träningsmatch? Det var mycket känslor och fullsatt!

Nubben är BRA men nu är han i annan klubb. Det jag inte gillar med Nubben är att han grinade ut i media när Löven och Modo som dominerat serien ev skulle få flyttas upp i SHL efter säsongen 19/20.

Nä, det tro jag inte på att vi är i samma fack som Växjö. Dit kommer vi aldrig. Hutchings är inne på sitt 6e år i klubben, kanadick möjligen men fint hjärta för Löven, backen CDB trivdes så bra så han ville stanna. Många av våra jänkare blir förälskade i klubben och pratar gott om oss.

Vad väcker mest känslor hos dig? Växjö eller Löven, tror inte Växjö ens ger dig halvbånge om vi ska vara ärliga.

Självklart är det med glimten i ögat med Jesus, trodde du förstod det?? Sluta missförstå självklarheter. Vi är inte Jehovas Vittnen.

Jaså, jadu. Det lag som hade flest egna produkter i ligan förra säsongen var *trumvirvel* IF Björklöven.
Kommentera