IF Björklöven

3859 inlägg · 99 ämnen

Inlägg #2427569

Sv: Apropå nånting...
Klåparna:

Lite lustigt att du tycker ett lag som har 15 raka samt saknat de 3 viktigaste spelarna bitvis, haft juniorer på jvm, spelare avstängda och viktiga spelare sjuka (dickinsso,ap) har dålig bredd trots man fortsatt vinna.

Skulle vara intressant att se löven hantera en skada på schilkey eller Pooley eller bägge.

Nej faktum är att såhär långt in i serien har modo varit överlägsna sina konkurrenter.

Betyder det att vi går upp, nej såklart inte, i ett slutspel kan allt hända. Men jag skulle inte vilja byta trupp eller förutsättningar med något annat lag i serien, men gissar att många skulle vilja vara i modos sits.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Rytter: Jo, det är som att Löven tappade tre av Pooley, Fitzgerald, Schilkey och Weigel. Såklart saktar offensiven ned. Vad jag minns vann vi mot Löven utan Woods i en jämn match, men utan även AP och Dickinson blir det helt klart tunnare.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Rytter: Era problem med saknade spelare går inte att jämföra med våra problem. Men till skillnad från tidigare år är ni inte beroende av en kedja vilket jag tror alla utom klåparna ser. Ni är helt klart laget to beat för tillfället.

Weigel ryktas även vara långtidsskadad nu då han vart skuren av en skridsko förra matchen, sägs vara antingen avskuren muskel eller hälsena. Lövens tur fortsätter..
Kommentera