IF Björklöven

3859 inlägg · 99 ämnen

Inlägg #2481559

Sv: Apropos of Nothing
Mezdah: jodu modo är tveklöst motståndaren att besegra i år. All heder åt klubben för att de agerar mot teaterfiaskot hela världen fått se i senaste matchen! Tror dock de känner sig tvingad att göra det, inte för att de vill utan för att hela världen skrattar åt Ingman och att modo så aktivt anklagat alla för filmningar höger o vänter.

Men fatta hur Rahimi har besegrat JFK 🤣
Spelar ingen roll vad, vart, hur eller när, JFK går runt och tänker på Björklöven dygnet runt 😂
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropos of Nothing
Soulless: Rahimi gillar vi. Och som du säger så går motståndarna runt och tänker på honom. En bra tillgång i ett slutspel. Själv sörjer jag fortfarande att Liss lämnade oss. Jag hoppas och tror att vi kan ta alla lag i ett slutspel. Men då ska också allting klaffa. Det kan man aldrig vara säker på.
Kommentera

Sv: Apropos of Nothing
Soulless: Fast då kan ändå ge dom att dom tar det rätta beslutet med att stänga av eller bänka sin spelare och göra något åt det.

istället för att leka hjältar på twitter m.m som en del har gjort mot just Modo där folk vill ha vissa spelare avstängda säsongen ut, och att dom går ut och hotar deras närmaste anhöriga m.m men det är väl okej det med eller ?

sen ni har väl 2 st som har åkt dit för filmning i år med, men det vart inte förstorat upp som detta pga det var en huvudmatch mellan DIF och modo där dom flesta kameror fångar det mesta

Vilket är rent ut sagt skit om du frågar mig , att det är bara så mycket kameror under en " huvudmatch " men det finns knappt kameror som kan se saker i t.ex KIK
Kommentera