IF Björklöven

3859 inlägg · 99 ämnen

Inlägg #2485563

Sv: Apropos of Nothing
JoseGonzales: Jag ber om ursäkt. Jag tycker bara att ibland, det en del Lövare hyllar är lite konstigt. När man har nästan hela 80-talet och spelarna som spelade då att hylla. Och under Lynx eran tycker jag att man sålde Lövens själ och inte riktigt fått tillbaks sen.
Var inte tänkt som ett hån. Ber om ursäkt igen,
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropos of Nothing
Från Hörnefors: Tycker du har goda poänger i din kritik. Därutöver alltid tråkigt när retroställ utförs halvdant, borde inte varit så svårt att fixa svarta hjälmar när det finns så mycket pengar över att köpa Americanos för.

Dock imponerande att de lyckades hitta en högupplöst variant av den logotypen, riktigt ont om den varan på internet. Förvisso är det 23 år gammalt material.
Kommentera

Sv: Apropos of Nothing
Från Hörnefors: du har rätt i att det är 80- talet som var storhetstiden. Men jag kan förstå att man firar 00 lite grann, för efter det började ökenvandringen. Jag såg att Lechtaler var här så jag tror det var lite 90- talsträff på nåt vis. Det infinner sig en nostalgi när man tänker på den mannen också. Det är helt enkelt länge sedan. Man är typ urgammal...
Kommentera