IF Björklöven

3859 inlägg · 99 ämnen

Inlägg #2667899

Sv: Apropos of Nothing
Gurkan:

Slutspelet är tyvär helt iskallt i år. Det är noll ovishet. Finns ingen utmanare till Brynäs. Löven har floppat totalt och Djurgården är ett mellanbygge som bli bättre nästa säsong, dom borde ändå klara AIK i en semifinal. Dom är dock klart nästbästa lag. Kommer bli enormt förutsägbara kvartar.

Play IN
Löven - Almtuna 0-2
Nybro - Kalmar 2-1

Kvartsfinalern
Brynäs - Almtuna 4-0
AIK - Nybro 4-0
SSK - Mora 4-1
Djurgården - BIK Karlskoga 4-0

Semi:
Brynäs - SSK 4-1
AIK - Djurgården 1-4

Final
Brynäs - Djurgården 4-1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropos of Nothing
Greg P: Vilka BIF får som motståndare i final blir det intressanta, då jag inte kan välja mellan DIF eller AIK (om topp 4 går till semi bör BIF välja SSK). Alla kvartar kommer vara förutsägbara förutom den Löven hamnar i. Ni får ju antingen AIK, SSK eller DIF i kvarten, men om jag hade varit Lövare hade jag bara hoppats på play-in och förlust som din tippning. Klipp säsongen kort och bygg om, bara slöseri på tid och pengar att satsa på en dead end säsong. Som MoDofan är det lätt att hävda att vi gick upp när ingen trodde på oss, men förra säsongen stog det mellan 3 lag där 1 av lagen var bäst i nån lagdel och det såg ganska jämt ut. I år är Brynäs bäst på allt förutom målvaktssidan där AIK är bättre. Jag tror AIK har en liten chans att gå upp och för dem är det värt att satsa hårt i slutspelet, då jag tror dem kommer dala i tabellen nästa år.
Kommentera

Sv: Apropos of Nothing
Greg P: oj du tror att Brynäs tar det så enkelt? Är övertygad om att ni tar Almtuna i playin men sen har det stopp i kvarten.
Kommentera