IF Troja Ljungby

81 inlägg · 30 ämnen

Peder Ståhl och Henrik Melinder

97224 · » Till forumet


Sv: Peder Ståhl och Henrik Melinder
Jag att Henrik Melinder kanse går till annan klubb i Allsvenskan eller till utlandet. Han är en tuff back tycker jag.
Kommentera

Sv: Peder Ståhl och Henrik Melinder
MartinSedin:För ett bra tag sedan gick det rykten om att Henrik Melinder skulle till Sundsvall Hockey men det verkar knappast som så.
Sen vet jag faktist inte hur det blir....
Kommentera

Sv: Peder Ståhl och Henrik Melinder
MartinSedin: jo det verkar som en lovande spelare inför nästa säsong!... han kommer att smälta in i miljön med lite yngre spelare i vårt A-lag..!

jag snackade med ett par kontakter.. och dom sa exakt samma!... han kommer verkligen att tillföra Troja något inför denna säsongen!

Jo banden blir allt starkare.. och Troja jobbar på att få fram bra spelare.. som kan bli fostrade som bra elit spelare!...


Vad jag har hört så söker sig Melinder till USA.. och det var en klubb som inte är okänd.. jag kom inte ihåg klubbens namn men dom har fostrat bra NHL spelare!.. Det är inte klart ännu.. men något som nästan är 100% är att han inte kommer att spela för Troja nästa säsong!..
Kommentera

Peder Ståhl och Henrik Melinder
Grattis till dagens nyförvärv av Peder Ståhl. Jag har följt MODOs juniorlag de senaste säsongerna(började förresten följa laget sista säsongen som Micke Östman spelade här) och har därmed sett Peder Ståhl i ett antal matcher.

Peder är en duktig skridskoåkare och teknisk och klok forward. Peder kom tvåa i MODOs interna poängliga i SuperElite bara slagen av stortalangen Jonas Almtorp. Detta trots att MODO har ett antal forwards från de olika juniorlandslagen.

Det verkar också som om banden mellan Troja och MODO förstärks ytterliggare.

Vart kommer Mr Melinder att spela kommande säsong?
Kommentera

97224 · »