IFK Arboga

94 inlägg · 26 ämnen

Play-off

225735 · » Till forumet


Sv: Play-off
Jaaa vilket lag tog play-off platsen nudå?

Mm just precis, Arboga

*klockren iminitation av Ferdinand*
Kommentera

Sv: Play-off
västeråsjocke: Hörru brainhead, Arboga ligger fortfarande på samma poäng som VIK. Ni kommer aldrig att ta några poäng nere i Ljungby. Det blir Arboga eller Nybra till play-off.
Kommentera

Sv: Play-off
Pat86:


hahahahahahahahahahahahahahahaha.........
nu blir de inget play off för bonde stan........
hihihihihihi!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kommentera

Sv: Play-off
arboga: Lycka till i kampen om play-off platsen.
Kommentera

Sv: Play-off
Pat86: Javisst skulle det vara perfekt med en repris av förra säsongen. Med enda skillnaden att Boga slår ut Bofors då. Det var kul att åka upp Karlskoga ggr2 även fast det vart två förluster. Men ni har ju vunnit över oss klart i år 2 av 4 möten plus att ni tog oss med två uddamålssegrar också så jag tror inte att Bofors är någon önskemotståndare för IFK. Men det spelar ingen roll, jag ser helst att det blir BIK i play-off. Det är ju kultstatus dom lagen imellan.

Men först måste boga fixa play-off, vilket kommer bli väldans svårt. Tror tyvärr att Nybro tar platsen före Arboga.
Kommentera

Sv: Play-off
arboga: javisst slog vi löven...jag hoppas vi kan komma trea nu och ni tvåa i fortsättningsserien. så vi får er i play-off skulle vara roligt med lite derby
Kommentera

Sv: Play-off
Pat86: Jamen det finns en naturlig anledning till att det inte var något tryck mot er. Ni var ju ofina nog att ta ledningen med 4-5 mål rätt snabbt i bägge matcherna. Då hade knappast BIK:s klack gjort allt för mkt för o vråla sönder halsen om det varit ombytta resultat.

Men det verkar ju ha lossnat ordentligt för boga nu, vi var runt 50 pers i Ljungby och det var ett grymt tryck från bogaklacken. Ni tog Björklöven såg jag, stark.
Kommentera

Sv: Play-off
arboga: det låter som om boga klacken håller på att vakna igen....det skulle vara roligt....den har ju inte alls varit bra de gånger vi har besökt er å det är ju roligare när det blir lite kamp på läktarn också

Lycka till
Kommentera

Sv: Play-off
Pat86: Inte omöjligt, även om det blir tufft. Västerås blir svårta att peta ner från andraplatsen trots att vi ligger på lika många points. Nu är det 50 anmälda till Ljungby, det tar sej!
Kommentera

Play-off
kan det bli play-off för er i år igen? det skulle ju vara roligt om det kunde bli Boforos-Boga i play-off i år igen...

Forza Bofors!!!
Kommentera

225735 · »