IK Oskarshamn

585 inlägg · 94 ämnen

Leinonen

« · 127390 Till forumet


Leinonen
vad gjorde han vid målet? matchstraff.. vafför då rå?
Kommentera

Sv: Leinonen
TKifk: Han klappa till linjedommaren i ryggen, tror att han tyckte att det var offside. Han var riktigt bra tills han fick kliva av. Arboga borde gjort 2-3 mål i första redan men sånt är ju spelet IOK borde väl gjort 1 eller 2 i andra så. Men det var inte rättvist tycker Arboga borde haft alla 3 poängen.
Kommentera

Sv: Leinonen
Offside var ordet minst 2-3 meter helt otrolig dommarinsats på linjen ett antal offsider som fick gå igenom tror knappt att Arboga slog en icing dom slog av alla deras . är inte säker vad som hände Leinonen men tror inte han klappa till linje dommaren , det var nog bara gnäll : Marcus kommer in ouppvärmd och svarar för ett antal idioträddningar i 3mot fem läge plus att han tar alla tre straffarna rapport från en just hemkommen .
Kommentera

Sv: Leinonen
bäverknullaren: Jag stog precis vid linjen och det var inte offside pucken var inne innan spelaren. Målis slog eller puttate linjedommaren i ryggen det var då som huvuddommaren tog utvisningen så är det!
Kommentera

Sv: Leinonen
Mickee: Du måste ju vara blid för fan eller så kan du väl inte spelets regler det var ju för faan horibelt det erkände till och med Bogas spelare efter matchen.
Kommentera

« · 127390