IK Oskarshamn

585 inlägg · 94 ämnen

Leinonen

127553 · » Till forumet


Sv: Leinonen
Mickee: Du måste ju vara blid för fan eller så kan du väl inte spelets regler det var ju för faan horibelt det erkände till och med Bogas spelare efter matchen.
Kommentera

Sv: Leinonen
bäverknullaren: Jag stog precis vid linjen och det var inte offside pucken var inne innan spelaren. Målis slog eller puttate linjedommaren i ryggen det var då som huvuddommaren tog utvisningen så är det!
Kommentera

Sv: Leinonen
Offside var ordet minst 2-3 meter helt otrolig dommarinsats på linjen ett antal offsider som fick gå igenom tror knappt att Arboga slog en icing dom slog av alla deras . är inte säker vad som hände Leinonen men tror inte han klappa till linje dommaren , det var nog bara gnäll : Marcus kommer in ouppvärmd och svarar för ett antal idioträddningar i 3mot fem läge plus att han tar alla tre straffarna rapport från en just hemkommen .
Kommentera

Sv: Leinonen
TKifk: Han klappa till linjedommaren i ryggen, tror att han tyckte att det var offside. Han var riktigt bra tills han fick kliva av. Arboga borde gjort 2-3 mål i första redan men sånt är ju spelet IOK borde väl gjort 1 eller 2 i andra så. Men det var inte rättvist tycker Arboga borde haft alla 3 poängen.
Kommentera

Leinonen
vad gjorde han vid målet? matchstraff.. vafför då rå?
Kommentera

127553 · »