Leksands IF

26638 inlägg · 1367 ämnen

börja agera!

589127 · » Till forumet


Sv: börja agera!
Falahk:
Ja orolig är det minsta man kan säga att man är. Detta är fan helt bedrövligt, dom spelar inte ens hockey. Har sällan skådat något sämre än matchen idag.
Jäkla klantskallar och dra på sig massa utvisningar och matchstraff. Dom ger ju inte varandra någon chans att komma in i spelet. Rätt som det är så är dom bara fyra man (kanske är bättre för då kämpar dom iaf) sedan så är det fem igen. Omöjligt att få något flyt i spelet då.
Sedan har vi ju våra kära backar. Ja jag säger då det. Stå och titta på när man ska rensa upp framför eget mål, hepp där blev det visst mål igen.
Ska det fortsätta så här så blir det kvalserien nästa.
Har bokat biljetter till matchen på lördag, men får väl vara glad att man får åka upp och se Sveriges finaste arena. Men matchen kan man kanske hoppa över.
Nu får väl ledning ta och agera, eller har dom hamnat i koma??

Skärpning!!
Kommentera

Sv: börja agera!
Jag undrar vad pirro och ledningen kommer med för ursäkt den här gången. Kanske den vanliga att vi spelade upp oss i tredje, när matchen redan var vunnen och djurgården bevakade resultatet. Liknande senario var det i alla andra matcher också. Leksand är så j-vla bleka så det finns inte. Det finns inga naturliga målskyttar. Inga stabila backar. Visst forwardarna man har värvat funkar i allsvenskan men det räcker inte långt i elitserien. Hela leksands if som bolag är ett jävla kompisgäng som skyddar varandra och vågar inte ge folk sparken. Ta hem checkerna i finland redan nu till nästa match. Skit i vad det kostar!. Om vi spelar som nu komme vi bli ett medellag i allsvenskan och då blir det betydligt mer skulder. Se till att laga hålet i det sjunkande skeppet snabbt innan det är för sent.
Fan säger jag. Är riktigt besviken.
Kommentera

Sv: börja agera!
JanT: det fixade sig föra året iaf...men nu börjar även jag bli orolig
Kommentera

Sv: börja agera!
Leksand4Life: Seger i mästarcupen...... Inte bra, inte bra. Nu måste nog Leksands ledning hitta på något. Det sämsta vore nog att skicka ut "masken" på värvarstråt, brukar sällan lyckas. Vete fan om ni reser er från detta....
Kommentera

Sv: börja agera!
dt skulle väl vara en toppen kedja?
Kommentera

Sv: börja agera!
vad tycker ni?
ska vi dra ihop en första kedja med anders "masken" carlsson, per-erik eklund o jonas bergqvist....hahahaha dom skulle nog göra bättre jobb =)
Kommentera

Sv: börja agera!
Leksand4Life:
Byt ut Ejendahls mod den gamla isladan..?
Kommentera

Sv: börja agera!
Måste kännas tungt att ha Mora före i tabellen,dom har ju vunnit en match mot ett floppande Tik
Kommentera

Sv: börja agera!
Granderock: dags att göra om hela jävla systemet! ut med hela ledningen och in med nytt folk byt tränare byt lag kapten till någon som kan leda laget byt allt som går! för nu måste något göras! byt allt som går! vad finns det att förlora?
Kommentera

Sv: börja agera!
volvo: det är väl som det alltid har varit med leksand, alltid halvdan klass på spelare som ledare.
jag menar ingen nyhet att leksand skulle ligga sådär långt ner med tanke på deras material. leksand har ju aldrig varit smarta värvare. men jag menar målvakterna har väl inget med saken att göra, det är ju alltid där det brister som vanligt. defensiven. backarna är ju skandal. det märks ju när man har en junior i första kedjan.
men nu är det är definitivt dags att byta ut hela leksand. tycker jag.
sen tycker jag att wikegårds kritik är för härlig.
Kommentera

Sv: börja agera!
hoppsan, volvo:
är det inte omständigt att skapa ett nick för att säga något som kan anses som lite provokativt och farligt..?
Kommentera

börja agera!
Nu är det dags för ledningen i leksands if att börja agera om vi inte vill fara fram och tillbaka i serierna! Jag personligen tycker inte att pirro och p-e eklund är den dom rätta tränarna..samt att spelarna börja lira hockey som de gjorde på försäsongen...nu är målvakter samt försvar rena division 2 klass! samt att forwards hjälper till när det behövs! jaga förstärkningar redan nu för det här håller inte!!
Kommentera

589127 · »