Leksands IF

24665 inlägg · 1357 ämnen

CORONAN - Den av gud utsända osynliga Räddande Ängeln

2049838 · » Till forumet


CORONAN - Den av gud utsända osynliga Räddande Ängeln
Jaa, det blev med facit i hand ett oerhört succeartat slut för Svensk ishockeys tre i särklass mest ”framgångsrika” Lag Säsongen 2019-20, Leksands IF och IKO Oskarshamn från SHL samt AIK från HAS.

Det är inte annat än att man blir rejält nostalgisk och ordentligt exalterad när man i anslutning till årets nyss avslutade säsong blickar tillbaka på vad som utspelar sig i Länken i slutet av inlägget.

Lägg Noga märke till vad den kvinnliga reportern med enorm entusiasm skriker ut mellan sekunderna 15-19 i Länken, och dra sen en Direkt parallell till det vinnande lagets nyss avslutade tillika extremt succeartade säsong.

Lyssnar man igenom Hela den korta intervjun kan man Inte Undgå att dra en liknande parallell till allas vårat vinnande lags TRÄNARE i Länken.
Lyssna noga på vad som sägs under sekunderna 49-56, där Intervjuaren ställer en fråga och Tränaren avger sitt svar...Ställ sedan detta i direkt relation till den monumentala "braksucce" som Tränaren åstadkom under slutet av Årets säsong, fast nu i ett annat blåvitt Lag.

Denne gudabenådade Tränare blev ju nämligen precis lika framgångsrik i år som han blev i Länken för 4 år sedan, när han i början av Februari i år blev stationerad på Smålands östkust, där han återigen fick privilegiet att rycka ut som ”Räddaren i nöden”. Och som han gjorde det!!!
Denna monumentala succe saknar i mångt och mycket motstycke.

Enligt obekräftade rykten sitter i skrivande stund den rosade Tränaren i Länken, på en flärdfull Söderhavsö tillsammans med Leksands nuvarande Tränarikon Ulf Samuelsson, och skålar i Champagne.

Båda två med varsin praktfull CORONA på sina huvuden.

Ryktena säger att även Modos Björn Hellkvist såväl som Björklövens Per Kenttä varit inbjudna att deltaga som ”hedersgäster" vid detta fashionabla event. Båda dessa herrar ska dock av okända anledningar ha avböjt medverkan...


Summa Sumarum.
Vilken enorm succe denna säsong faktiskt ändå måste sammanfattas vara för Leksand, Oskarshamn och AIK.

Och tänk...om bara CORONAN kunde bli Lika levande även under inledningen av år 2021.
Då blir nog Leksand och Oskarshamn sannolikt erbjudna att få åtnjuta en liknande ”drömlik” avslutning även av nästa års SHL-säsong.
Kommentera

2049838 · »