Leksands IF

25561 inlägg · 1365 ämnen

Den eviga resan mot nästa guld

« · 2226509 Till forumet


Den eviga resan mot nästa guld
Jaha det har tagit mig några dagar att svälja den jobbiga premiär torsken mot Malmö. Direkt efter match var jag väldigt sur, inte för att vi förlorade utan hur vi förlorade.

1. Så jävla mycket slarv!!!!! Mest passar bakom ryggen som inte hittade rätt en enda gång.

2. Super kass prestation av vår nya målvakt. Han sa själv i en intervju att han borde tagit 3 utav dom 4 målen han släppte.

3. 5st PP men inga mål.....

Dom tre sakerna gjorde mig väldigt upprörd 24 timmar efter matchen men nu med lite mer tanke tid så har jag nu sett dom positiva sakerna med vår premiär.

1. Bortsett från slarvet så hade vi ett bra grundspel där vi både skapade bra chanser framåt samtidigt som vi höll Malmö på utsidan så det enda dom kunde göra var skjuta från blå (som sen ändå gick in). Jag har inga stat på xG men det känns som att Leksand hade fler bra chanser.

2. Jag är väldigt nöjd med Ruohomaa. Han har fått mig väldigt mycket mera lugn med Hrivik tappet då jag tycker dom har väldigt lika spelstil. Fortfarande osäker på Kloos men han har fler matcher att visa upp sig.

3. Vi har Camper och Thomas som knappt hunnit träna med laget. Sen har vi Lang och Verroneau som var skadade. När dom hunnit träna och dom andra är tillbaks så har vi lätt topp 5 forward uppsättning i SHL enligt mig.

Med det sagt så är jag fortsatt optimistisk och längtar redan till nästa match.
Kommentera

« · 2226509