Leksands IF

26637 inlägg · 1367 ämnen

Inlägg #1782244

Leksands resa fram till jul
Var kommer Leksand att befinna sig i tabellen vid jul? Just nu ligger man sist och i skrivande stund har Flashscore precis rapporterat att man ligger under mot Rögle. Är kontraktet redan förlorat eller vad säger ni?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Leksands resa fram till jul
Nog känns det som att Leksand har en bit kvar innan det nalkas säkert SHL-spel även nästa säsong? Ser onkeligen lite tunt ut även om formen nu är starkt på uppåtgående. Blev glatt överraskad när jag plingade till 4 gånger om i Flashscore-appen senast! PS! Riktigt bra app för målservice till SHL för övrigt!
Kommentera

Sv: Leksands resa fram till jul
Bortelångsidan: Skön seger idag. Just nu ligger vi på samma snitt som Modo gjorde förra året eft 25 omg. Nu räckte det inte för dom så det gäller att knata vidare uppåt i tabellen. Fortsätt så här så kan det gå att undvika neg kval!
Kommentera

Sv: Leksands resa fram till jul
Bortelångsidan: Viktig seger idag med tanke domarhändelserna mot KHK hemma och Örebro borta. Rögle har verkligen problem förmodligen pga alla skador. Synd att KHK fick så bra start eller kan dom ramla genom tabellen!?
Kommentera

Sv: Leksands resa fram till jul
Bortelångsidan: Att man kommer bland de två sista är klart till 90% enligt min mening. Visst spelet ser klart böter ut nu jmf med i början av säsongen. Nöjd med farten och passningskvalite (hårdhet). Dock för ineffektiva samt veka i vissa moment som rögles första mål där ytterell är alldeles för vek vid sargen samt tredje gubben på efterkälken. Ett mål ur eg ingenting!
Kommentera