Leksands IF

26637 inlägg · 1367 ämnen

Inlägg #2128216

Sv: Säsongen 2020-2021
Charliejfz: Grejen är att första 15 matcherna på säsongen när Leksand snittade 1 PPG så gjorde vår först lina 3 utav 4 mål men nu när Leksand är ett "Topplag" 20 senaste så gör dom 1 utav 3.

Vår första lina blir matchade väldigt hårt i alla matcher nu, så mycket så att Björn splittrade dom förra matchen mot Linköping. Många tror att dom är enda anledningen att Leksand går bra men enligt mig är dom bara en del av systemet. Så även om vi saknar en eller två av dom så har Leksand ett lag som kan vinna matcher ändå. Självklart föredra jag dock att dom är friska.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Säsongen 2020-2021
Kan summera matchen snabbt. Leksand var bra, Växsjö var bra och domarna var katastrof.

2 ggr håller en Växjö spelar fast en leksands klubba (man ser han sträcka sig efter klubban och greppar tag) och Leksand får utvisning.

3 Katastrofala icing beslut. 2 till Växjös fördel och en till Leksand.

Sist men inte minst offside avblåsningen där man tydligt ser att hela pucken inte korsade blå.
Kommentera

Sv: Säsongen 2020-2021
Jalapeno: Ja, ni har ju erfarna spelare i andra linor som har höjt sig. Jag menar bara att lag som går långt i slutspelet gör det inte främst på grund av sina poängspelare utan oftast pga det starka kollektivet där alla bidrar. Luleå är ju ett exempel. Tror även Oskars blir tuffa att möta i ett slutspel pga sammanhållningen.
Kommentera