Leksands IF

26637 inlägg · 1367 ämnen

Inlägg #2199862

Sv: Silly season
Huge: Jag vill börja med att säga att jag uppskattar att du kan hålla god ton medans du argumenterar.

"NÄR under ryktestiden anser du isf att Brynäs borde ha agerat?" Jag tycker man skulle ha agerat när dom större tidningarna gick ut med ryktena och sen är jag helt övertygad om att Brynäs redan visste att Berglund var "i skiten" då han redan varit borta från hockeyn långt innan då man påstog det var corona. Kan även minnas folk i eran bok skriva att dom visste varför Berglund inte spela och att det inter var på grund av corona.

"För övrigt förstår jag inte upprördheten över att Berglund fick spela den sista matchen och hur mkt det ev skulle skada det påstådda brottsoffret?" Såklart tror jag inte offret blir påverkad utan mitt problem ligger i att man låter en spelare som är anklagad för dessa saker spela innan man har redigt ut det. Lek med tanken att Berglund blir dömd då kommer det såklart vara en stor skam för Brynäs även trots dom inte gjort något rättsligt fel. Det är ju ändå en "Brynäs spelare" som begått brottet.

"Verkar mest som att alla är förbannade bara för att Brynäs vann och att just Berglund blev indirekt avgörande med sin assist till segermålet." detta stämmer inte in på mig iallafall då prestationen på isen spelar absolut noll roll.
Kommentera