Leksands IF

26642 inlägg · 1367 ämnen

Inlägg #595548

Sv: Orkar Snart Inte Mera!!
Db_04: Frågan är hur sannolikt det är? Som Leksand spelat de senaste matcherna känns Mora närmare en seger.
Jag såg matchen på TV i eftermiddag och jag måste säga att det dåliga självförtroende Leksand lider av, verkligen skiner igenom. Att förlora mot Frölunda är ingen skam i sig, men på det sätt ni gör det. Vf kontrollerar matchen totalt. De tappra försök som förekom från Leksandshåll motades bort utan några större problem. När Leksand kröp närmare var det som att goa gubbar ökade tempot och vips var det två måls försprång.

Ingen överdrift när jag påstår att det syns vilket lag som spelar med självförtroende, och vilket lag som inte gör det. Kanske är det också skillnaden mellan lagen. Vf vågar samtidigt som de spelar sitt spel, Leksand försöker att våga samt försöker spela sitt egna spel, men det håller inte!

Nu har det snart gått 10-12 omgångar och Leksand befäster sistaplatsen, lika klart som LHC är rotad i toppen. Masken har deklarerat att en vinst på två matcher är ett krav annars måste något hända. Jag tror det blir torsk, ånyo, mot Mora. Leksands organisation behöver ses över. Där är Masken också synerligen involverad. Att sparka Pirro kanske löser problemet primärt. Men fler personer bör granskas och bli ifrågasatt.

Hur blir det förresten med resan till Mora? Kommer FMM-arena enbart bestå av Moringar eller kommer Leksands fans att stötta laget i denna synnerligen viktiga "måstematch"?
Kommentera