Linköpings HC

7298 inlägg · 775 ämnen

Kvartsfinal 4

1009872 · » Till forumet


Sv: Kvartsfinal 4
distanserad:

haha, tanken slåg mig då Eriksson gjorde målet, "va surt de skulle bli om Fernholm skulle avgöra.. " vilken han också gjorde :)
Förhoppningsviss tröttnar mina medsupportar att skrika hora åt honom till nästa säsong.

Tack för denna säsong!
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 4
Fick en önskan uppfylld i alla fall - Matte nätade. Snacka om att killen blev glad!

Det lilla Tim lirade gjorde han bra idag, men han glänser ju inte direkt.

Glad anfallshockey? Nja, det blev ju en exakt kopia av matchen igår - dif bra första 10, lhc gör 1-0 på utvisning - lhc överlägset i andra - och spännande in i det sista i tredje...

SÅ JÄVLA SKÖNT I ALLA FALL!
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 4
difzi: Tackar. Ja Stana har lyft sig, men den stora skillnaden för oss är att vår 2:a och 3:e lina (och till viss del 4:e) har lyft sig och har kunnat avlasta 1:a linan. Se bara idag vilka som levererar.

Skillnaden mellan lagen är just bredden, vi har kunnat gå runt på fler gubbar, och vi har faktiskt några vassare spelare än ni som fäller avgörandet. Sen bidrar det naturligtvis att Linkan och Hörnqvist inte kommit upp till max i kvartsfinalserien.

Tack för en god fight,
väl mött till hösten igen!

(PS. Jag låg dubbelvikt när "Horan" Fernholm lobbade in avgörandet... :))))
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 4
distanserad:

Vet inte hur jag ska börja.... helt mållös... men stora gratulationer ligger närmast till pass, såg inte hela matchen bara bitar av de två första perioder, men ni va helt enkelt de bättre laget, vi drog på oss massa utvisningar som vi inte borde ha gjort. Men det är inget att deppa över, nöjd med vår säsong vilket fall, vi va helt enkelt inte värda att gå vidare, hade inte det som krävdes. Semiplatsen förtjänar ni verkligen, tacka Stana ;)


Ännu en gång Grattis och lycka till i semin! Hoppas ni åker på styck ;) Skämt o sido, tror ni kan gå långt.
Tack för bra matcher så syns vi åter i höst men nu tuffa tag!
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 4
LHC-girl: Inga problem. Jag tror de kan spela mer avslappnat ikväll, de vet att även om det skiter sig ikväll så har de 2 chanser till på sig, varav 1 hemma till. Korkat att tänka så - men samtidigt tror jag att man slipper åka omkring "skitnödiga" ikväll som Larionov så väl uttryckte det.

Personligen skulle jag vilja se Mattias göra mål, Tim göra en riktigt bra match (Han var riktigt usel igår och går med stormsteg mot en ickeförlängning med lhc), samt en riktigt glad anfallshockey från nedsläpp. Det bör i detta läget kunna förvirra DIF som mer och mer ställt sig in på att de själva får föra mycket av spelet. Dessutom tycker jag man har råd att försöka bjussa publiken på en riktigt full fart frammåt match ikväll! (Hyfsat säker på att man inte tycker så i clubben dock... :) )

Slutligen - jag tror att orken tar ut sin rätt ikväll, LHC snurrade hela matchen på 4 kedjor och SKA ha fördel av detta ikväll.

Det blir over and out efter att Stana spikat igen.
Tips: 5-0
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 4
Vill inte behova aka raka vagen pa lordag fran arlanda till cloettacenter,sa ta och vinn ikvall !! vilket jag tror vi gor!!kom igen LHC!!
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 4
mattias - 74: Tja, senast jag kollade så ingick målvakten i laget... ;)

Men visst gjorde han en bra match. Liksom Larson, glöm inte det. Utan honom och lite hjälp av stolparna hade det kunnar varit avgjort efter andra perioden.

1:a perren var något av det mest skitnödiga jag sett på länge. Så avvaktande, så nervöst. När det väl släppte blev det dock bättre. Totalt sett en rättvis seger.
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 4
mattias - 74:

De kan jag hålla med dig om, vi hade riktigt vassa chanser men Stana var i vägen nonstop. Båda lagen ska tacka sina målvakter speciellt Linköping :)
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 4
mattias - 74:

tacka Stana för segern skall det stå :-)
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 4
difzi:

Linköping kan tacka Stana för poängen. Djurgården hade kunnat få med sig en sudden med lite tur. i 1:a perioden så var DIF bättre, riktigt blek period av LHC.

Jag tror DIF kan få 7 matcher
Kommentera


Sv: Kvartsfinal 4
difzi: Jag svor lite eder över mitt LHC för att man inte spelar enkelt på slutet och rensar ordentligt istället för att föröka göra allt så elegant. Och som konsekvens blir det 4-5 spel.
Men det löste sig ju.
En reflektion: DIF såg ut att gå på rätt lite folk, hur påverkar det med match redan imorgon? Förhoppningsvis (sett med mina ögon) ska vi då kunna nöta ner er. Men samtidigt, det KAN vara sista matchen för DIF, tar man fram allt vad man har och håller serien levande?
I morgoin vi denna tid vet vi (antagligen)...
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 4
distanserad:

Ja, vinner vi imorgon hårdar kampen. Håller dock inte med dig om att de blev onödigt jämt på slutet.. slutspel min herre! De är så de ska se ut, kämpa till sista bloddroppe ;)
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 4
difzi: Tackar! Blev lite onödigt jämt mot slutet...
Ny fight imorgon - tar ni den... ja då kan det gå hur som helst är jag rädd.

Vi får tacka Stana lite extra idag, grym, trist att han inte fick hålla nollan.
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 4
distanserad och resten av er LHC:are:

Det är bara att gratulera.. ni var värda denna seger såg dock inte hela matchen. Ser riktigt tungt ut för oss nu men tänker inte gratulera er än för semi platsen även om ni har större delen av foten där inne, hoppet har inte lämnat mig än!

Vi måste resa oss något enormt i den femte kvartsfinalen om vi ska vända detta, annars är det bara gå på sommarlov, idagens läge måste jag erkäna att ni är värda semiplatsen, ni har ett bra lag med en grym målvakt.

Men Djurgården kommer inte ge upp utan kamp.
Nästa match imorgon, tuffa tag!

Tack för idag och återigen.. GRATTIS!
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 4
Önskar verkligen att Matte C får lite utdelning också, har sett riktigt pigg ut. Någon som jag verkligen hoppas Lener och clubben satsar vidare på.
Kommentera

Kvartsfinal 4
Jaha, känns som liten matchboll/breakchans idag.
LHC vinst och jag tror vi kan räkna hem den här serien. Kan inte se att Dif skulle kunna vinna 3 raka ens om de fick spela på ett galet hovet alla 3.

Skulle däremot Dif avgå med seger idag... Då blir jag nervös som få.
Då har helt plötsligt LHC ALLT tryck på sig inför tisdagens fight. Otäcka tanke.

Jag tror dock som tidigare sagt på en ganska lätt seger ikväll för LHC.
Gissar på att Zacke (om musse är borta) hamnar i målprotokollet, tillsammans med Weinis, Mårten, Persson, Surovy och GIVETVIS Blomman...

På tal om den sistnämnde, läste spekulationer om att han inte skulle erbjudas nytt kontrakt - kan inte förstå varför - han gör ju ett helt grymt arbete och vi har inte någon i närheten av att kunna fylla hans uppgift i laget. När han dessutom blommar ut till slutspel varje år och börjar tokproducera poäng - ja vad mer kan man önska sig. FÖRLÄNG NU!
Kommentera

1009872 · »