Linköpings HC

7298 inlägg · 775 ämnen

LinKÖPing blöder...

155139 · » Till forumet


Sv: LinKÖPing blöder...
Skönt att Knold är skadad, då kanske han petas ;)
Kommentera

Sv: LinKÖPing blöder...
Angeldust: Sampans medverkan på torsdag avgörs i dag på eftermiddagen, enligt Corren.

Musse och Fredda Johansson kommer inte spela. Osäkert även för Knold och von der Geest. Felsner har fortfarande problem med handleden, men spelade tre matcher med USA i Tyskland, så det verkar gå bra. Skönt nog är Pihl, Emvall och Franzén tillbaka för fullt, men nog ser det lite surt ut.

Sperrle kan nog överraska om han får chansen. Förhoppningsvis på ett positivt sätt...
Kommentera

Sv: LinKÖPing blöder...
Angeldust:
Ja, han spelar troligtvis.
Kommentera

Sv: LinKÖPing blöder...
Hen-rink: Tror nog att Malmö får det svårare än MoDo.
Brynäs blir sist och Malmö, Luleå och Leksand slåss om den andra kvalplatsen ;)

En fråga: Hur illa skadad är Sampa ?
Spelar han på torsdag ?
Blir tungt för er annars med Sperrle i buren.
Kommentera

Sv: LinKÖPing blöder...
nyz: Faan, släpp sargen och kom in i matchen.
C L U B E N R U L E S
Kommentera

Sv: LinKÖPing blöder...
Hen-rink:

1. Du personligen kanske inte har titulerat årets LIF som ett Allsvenskt lag, men många andra anhängare av ditt lag. Vad LHC´s styrelse kallar Leksands IF´s lagbygge ser jag som totalt ointressant, då detta (HS) skall ses som ett forum oss supportrar emellan.

2. Tycker att du är lite väl snål som endast ger mig ett halvt rätt! Vi lever i nuet och då bör väl resultaten för dagen avgöra... vad slutresultatet blir är en annan diskussion.

3. Ska kanske förtydliga mig en aning. Som jag ser det spelar LIF, LHC och MoDo om en och samma slutspelsplats - tror inte att samtliga tar sig till slutspel. MIF och Brünäs klart utanför slutspel.

4. Även vi har utlånade, bänkade och skadade spelare. Vi har även ekonomiska förutsättningar att värva fler om det skulle visa sig finnas behov för det, eftersom LIF´s styrelse inte har för vana att "förlustbudgetera" och att vi har många starka sponsorer (det s.k. Guld-laget) som inte snålar med bidrag till föreningen.
Att jag skulle snacka skit ser jag nästintill som ett påhopp, då jag enbart byggt mitt tidigare resonemang på artikeln i Corren som jag angav som länktips.

Jag hoppas att du sovit gott...
Kommentera

Sv: LinKÖPing blöder...
Måste säga att sandberg var grym igår.........jag gillade han som målis på den tiden då han stod i frölunda.....96 närmare bestämt.....men igår tycker jag att han visade att han håller än....
Kommentera


Sv: LinKÖPing blöder...
nyz: Du har inte ett rätt.

1. VI har påstått att Leksand är ett allsvenskt lag? Betyder det att klubben har sagt det eller att någon 14-årig lhc supporter har sagt det till dig? Är det det första så skicka gärna en länk för du har fel.

2. Kostat mer än vad det smakat? ok - jag är beredd att ge dig ett halvt rätt - vi har efter 17 omgångar exakt samma poäng som vid samma tidpunkt förra året- med en betydligt bättre trupp. Men man gör inte bokslut förrän säsongen är slut.

3. Våra klubbar krigar om slutspelsplatser. Ja - vad skulle de annars göra i eliten - de som säger att de satsar på att hänga kvar hycklar. det betyder att man redan från början anser det godkännt att få stryk 8/12 matcher. Bull. Däremot håller jag inte med dig - Leksand kommer inte vara med i striden, vilket för över mig till sista punkten -

4. NI har en tunn trupp som INTE tål skador. NI HAR VARKEN några på bänken som kan fylla upp truppen, INTE HELLER har ni några pengar. VI har en hel drös med folk utlånade, uthyrda och bänkade SOM ALLA platsar i eliten- så snacka inte skit. Vi har ingen anledning att köpa fler spelare i dagens läge - det handlar om att få fart på dem vi har. Och få skador att läka.

Kvallagen kommer handla om Brynäs, Modo, Leksand och Luleå. Det är jag ganska övertygad om och jag tror dessa också kommer att vara nummer 9-12. Men det förrutsätter att vi får fart på våra killar. Jag förespråkar att vi ska plocka hem några och peta andra, göra lite förändringar, kanske är just det på gång också.

För övrigt är jag trött.
God natt.
Kommentera

Sv: LinKÖPing blöder...
nyz:
Vi har redan tio st spelare som ej är tillgängliga för spel.
Kommentera

LinKÖPing blöder...
Ser inte alltför ljust ut för er med tanke på vad det kostat. Kanske det rentav kostat mer än det smakat?
Leksand ligger 1 futtig poäng efter - med vad ni tidigare påstått vara ett Allsvenskt lag - och har samtidigt betydligt mycket bättre målskillnad än LHC.

Våra lag krigar om en slutspelsplats. Allt annat är väl skitsnack. Tror inte varken LIF eller LHC riskerar att hamna på kvalplats, såvida era killar håller ihop. Skulle ert lag drabbas av skador har ni inga pengar att värva för... taskigt läge!

LIFvet leker...
Kommentera

155139 · »