Linköpings HC

7298 inlägg · 775 ämnen

Inlägg #153137

Sv: LinKÖPing blöder...
nyz: Du har inte ett rätt.

1. VI har påstått att Leksand är ett allsvenskt lag? Betyder det att klubben har sagt det eller att någon 14-årig lhc supporter har sagt det till dig? Är det det första så skicka gärna en länk för du har fel.

2. Kostat mer än vad det smakat? ok - jag är beredd att ge dig ett halvt rätt - vi har efter 17 omgångar exakt samma poäng som vid samma tidpunkt förra året- med en betydligt bättre trupp. Men man gör inte bokslut förrän säsongen är slut.

3. Våra klubbar krigar om slutspelsplatser. Ja - vad skulle de annars göra i eliten - de som säger att de satsar på att hänga kvar hycklar. det betyder att man redan från början anser det godkännt att få stryk 8/12 matcher. Bull. Däremot håller jag inte med dig - Leksand kommer inte vara med i striden, vilket för över mig till sista punkten -

4. NI har en tunn trupp som INTE tål skador. NI HAR VARKEN några på bänken som kan fylla upp truppen, INTE HELLER har ni några pengar. VI har en hel drös med folk utlånade, uthyrda och bänkade SOM ALLA platsar i eliten- så snacka inte skit. Vi har ingen anledning att köpa fler spelare i dagens läge - det handlar om att få fart på dem vi har. Och få skador att läka.

Kvallagen kommer handla om Brynäs, Modo, Leksand och Luleå. Det är jag ganska övertygad om och jag tror dessa också kommer att vara nummer 9-12. Men det förrutsätter att vi får fart på våra killar. Jag förespråkar att vi ska plocka hem några och peta andra, göra lite förändringar, kanske är just det på gång också.

För övrigt är jag trött.
God natt.
Kommentera