Linköpings HC

7298 inlägg · 775 ämnen

Nya kedjor - Trendbrott?

973644 · » Till forumet


Sv: Nya kedjor - Trendbrott?
Så, vad göra?

Var tidigare lite kritisk till Janne och faktumet att man gick ut med att han lägger av innan säsongen var klar. Men å andra sidan, om man mörkat det hela och ryktena börjat gå, hade föreningen förmodligen fått kritik för att man själva orsakat onödiga spekulationer och därmed energitapp istället för att gå ut och lägga papperen på bordet. Tänk er löpsedlarna på AB och XP...

Backarna får mycket skit, Janne likaså. Men med lite eftertanke tycker jag LAGET som helhet kommer lite väl billigt undan. Det finns många som behöver se sig i spegeln och ta tag i det hela. Visst har Janne en stor roll där, men att enbart skylla på honom känns lite väl enkelt.

Det bästa nu tror jag vore en bra injektion i laget. En riktigt duktig back står, och har länge stått, högt upp på önskelistan. Inte bara i form av en spelskicklig sådan , utan även en ledartyp som går in och driver på, tar ansvar, visar att han vill något. För ett bekymmer med LHC idag är att jag tycker det saknas ledargestalter. Tony & Weinis är gudabenådade hockeyspelare, men ledare på isen? Njae, känns inte riktigt så. Musse är väl den ende i den kedjan som känns något åt det hållet. Emmis är ju bara en skugga av sitt forna jag. Surovy & Ivan är artistare och några sådana krav kan man inte ställa på dessa med tanke på den tid de är här och språksvårigheterna(?). Jocke, Pajen och Staal känns som att de skulle kunna ta lite mer ansvar, men jag undrar om det är så lätt när man håller till i femmor med ibland lite begränsad speltid. I övrigt? Det ser lite tunnt ut...

Sedan undrar jag om det inte blir lite hattande med målvakter. Stana är inte i slag, men samtidigt verkar man inte helt lita på Fransson. Bestäm er där. Antingen satsar man på Fransson nu fullt ut, eller så hoppas man att Stana hittar formen igen och låter honom fortsätta stå trots svagare insatser. I dagsläget tror jag bara att bäge målvakterna känner en stor otrygghet och osäkrhet om vad som gäller och var de står i näringskedjan.
Kommentera

Sv: Nya kedjor - Trendbrott?
distanserad: Samtidigt är det 4 förluster till ingenmansland. Oavsett vilket, det är inte kul att gå mot slutspel med en KLART nedåtgående trend. Som sagt, Modo i ett slutspel skulle kanske vara något man såg fram mot med lite hopp. Övriga lag? Näe...
Kommentera

Sv: Nya kedjor - Trendbrott?
Larionov: gissar på att det räcker med dryga 70 poäng för slutspel. dvs 3 segrar till behövs. jo det ordnar sig.
Kommentera

Sv: Nya kedjor - Trendbrott?
distanserad: "Klart vi tar oss till slutspel". Näe.., det är inte klart. Vi klarar ju inte av att slå lagen bakom oss! Urusla insatser mot Luleå, Skellefteå, Mora, DIF, SSK. "Det löser sig". Inte.

Avsaknaden av ödmjukhet är total. Fernholms "finlir" idag är en utmärkt indikation på det.

Och tyvärr ser det bara sämre och sämre ut. Det handlar inte om någon formsvacka, utan mer om att bristerna i laget nu är avslöjade på ett brutalt sätt.

Nåja, snart är det ju sommar...
Kommentera

Sv: Nya kedjor - Trendbrott?
Larionov: Klart vi tar oss till slutspel. Ska mycket till för att inte göra det.
Men som sagt - väl där ser det inte ljust ut. Vem fan ska vi slå ut? Kanske skulle vara Modo då.

SCOUTA EN KEEPER NU.
Kommentera

Sv: Nya kedjor - Trendbrott?
distanserad: Ja, typ.

Det är nog bara att glömma den här säsongen tyvärr. Vi saknar spelförande backar, stabila målvakter, och en STOR portion ödmjukhet i laget. Tveksam till att vi tar oss till slutspel, skulle vi göra det åker vi ut med arschlet före i kvarten.

***** suck *****
Kommentera

Sv: Nya kedjor - Trendbrott?
Fan vad vi är stabila.
Kommentera

Sv: Nya kedjor - Trendbrott?
Mumma muma
Kommentera

Sv: Nya kedjor - Trendbrott?
Vicke_LKPG: Men visst är det konstigt. Vi är 4:a i tabellen, bara 2 sketna mål från en 3:e plats, ändå känns varje match som en kamp för överlevnad... Tänk om det kunde släppa lite så det blev lite flyt i spelet och matcherna.
Kommentera

Sv: Nya kedjor - Trendbrott?
Vicke_LKPG:
Åh vilken skillnad,var som ett helt nytt lag!!SUPERNICE!!
Kommentera

Sv: Nya kedjor - Trendbrott?
H Ä R L I G T säger jag bara, mer behövs väl inte?
Kommentera

Sv: Nya kedjor - Trendbrott?
Larionov: Lät i alla fall på radion som Surovy var bäst på plan, tillsammans med Marre och Fernholms defensiv.

Jo, skönt med en 3:a. Verkar som om 4:e linan fick mycket speltid idag, i alla fall var det ett jävla tjat om dem på radion var och varranat byte.
Helt rätt medicin i så fall - ge dem mer tid. Ge alla formationer mer tid och sluta nöta sönder mårten & co.

Som sagt - hoppas på att svackan är över och vi kan börja lira på allvar igen då. En uppvisning i glad anfallshockey i globen på lördag skulle vara trevligt, även om jag inte kan se matchen.
Kommentera

Nya kedjor - Trendbrott?
Dagens seger mot Modo var minst sagt efterlängtad. Äntligen TRE poäng, istället för krampaktiga ett eller två, i bästa fall.
Har inte sett matchen, men hoppas att det här ger lite råg i ryggen för framtiden. Kompetensen finns i laget, det gäller bara att få ut den. Inte minst hos Surovy, fantastiskt kul att han fick sätta ett par idag. Kommer han igång på allvar kan vi kanske få mer än en kedja som producerar...
Kommentera

973644 · »