Linköpings HC

7298 inlägg · 775 ämnen

Träningsmatcher

4034 · » Till forumet


Sv: Träningsmatcher
Tycker generellt att det lugnat ner sig ganska ordentligt med de värsta avarterna av överhypade supportrar. Alla vet vad som väntar, och att det inte blir någon triumfmarsch mot SM-guld. Tvärtom handlar det om att säkra nytt kontrakt, helst utan kvalserie.
LHC hade även sist det begav sig en bra försäsong, hur mycket det är värt blev vi ju smärtsamt medvetna om.
Men ändå, tycker det känns bra att; Dels Helber verkar komma tillbaka till gammal storform. Dels att målskyttet förutom honom är spritt bland gammalt och nytt i Cluben. Dels att försvaret verkar visa sig stå pall på ett bra sätt. Dels att nykomlingarna tar för sig. Dels att Jensen verkar visa att Sampan får en match om att hålla i spaden. Och inte minst att vi fortfarande har Convery och Richter att se fram emot...

Visst är det kul med försäsong? :)
Kommentera

Sv: Träningsmatcher
Jag tog inte direkt illa upp, om jag säger så, men jag kände att jag ville svara :)

Jag förstår ditt syfte. Det är ett bra sådant.
Kommentera

Sv: Träningsmatcher
- Bobbe...
Det jag skrev var inte riktat mot dig. Du är en flitig gästbok- och lhcfans.com skribent så jag har nog koll på vad du tycker och tänker. Jag ber om ursäkt om du tog illa vid dig. Det var riktat till samtliga LHC supportrar att inte bli för kaxiga innan serien startat. De som aldrig kaxar upp sig behöver inte ta åt sig.
Kommentera

Sv: Träningsmatcher
Jag är en människa som lägger stor vikt på ödmjukhet, så jag blir inte direkt för uppspelt av de här vinsterna. Dock är det bättre än förluster, eller hur? :)
Kommentera

Sv: Träningsmatcher
Även om det är väldigt roligt att cluben är obesegrade mot mycket bra motstånd. Så måste vi ta träningsmatcherna för vad de är, enbart träning. Vi supportrar måste fortsätta att ha kvar fötterna på jorden. För när det snart blir allvar kommer det att börja blåsa snålt. Efter denna uppmaning går vi över till kvällens match.

Ikväll kommer vi inte att kunna överraska längre och det blir tuft med tre matcher på fyra dagar. Trots det tippar jag seger till cluben, som jag alltid gör.
Kommentera

Träningsmatcher
Skönt som bara den att vara hemma i Linköping igen efter sommarjobbet. Längtar till den 22/8...

Jag är mycket imponerad över Clubens framfart hittills.

* Slå Leksand i första matchen för året efter bara fyra dagar på is är imponerande, även om Leksand inte är vad de varit.
* Lukko Rauma är inte dåliga och Super-Mike är suverän...
* TPS är en riktig skalp!

Jag hoppas bara att mediahysterin inte sätter igång...
Kommentera

4034 · »