Linköpings HC

7298 inlägg · 775 ämnen

Inlägg #702362

Sv: Semifinal, Frölunda HC
bobbe: Det var strålande bortahockey från Frölunda. Vi hade massa chanser i början av första. Vi pressade er ordentligt i andra så mycket att ni som hemmalag i semifinal fick ta timeout. I tredje så började ni fantastiskt bra samtidigt som Frölunda såg ut att ha frusit fast. Sen fick vi en sådan spelvändning som ni fått i varenda match i hela serien. Som du förövrigt då kallat jättebra eller strålande eller kanon välj själv. Kahnberg gör mål helt ensam med målet. Norrena tittar i himlen efter sina backar. Sen försöker ni skapa något i slutet men vi bryter och Krog sätter ett skott som man inte såg ens. Det kallar jag strålande ishockey. Du kan kalla det smart om du vill. Frölunda gjorde iaf sin bästa match i slutspelet.

Jävla gnäll om Andersson. Han filmar inte mer än andra spelare. Bara för att Leksand åker omkring och hakar hela tiden och håller fast för att dom inte hänger med så ser det kanske ut för dig som att han "filmar". Vad beträffar LHC så finns där isf filmare också. Magnus Johansson faller lätt. Likaså STORA tunga Emwall som jag sagt innan som man kan blåsa omkull. Åtminstone i dom tre senaste matcherna. Där faller han väldigt lätt. Jag kan om möjligt tänka mig att Andersson kan trilla lättare för att han är snabb och lätt. Kommer en klubba i hög fart så ramlar man lätt om man blir fasthållen eller hakad.

Visst Emwall åkte ut oförklarligt. Men det gjorde även Kallio och Oduya. Och VF spelade 5:4 och Kallio fick en C-check i ryggen 1 meter från sargen och domaren rör inte en min.

Men han var lika kass åt båda håll. Men det finns ju folk som tycker han var fantastisk. Elitseriens bästa domare "är/var" Ulfarna! (Ulf Rönnmark och Ulf Rådbjer). Därefter kommer slammet i samlad klump.
Kommentera