Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Slutet?

877282 · » Till forumet


Sv: Slutet?
Dragan 2k: Nej, inte förrän LHF betalar honom det ES verkliga stjärnor, som inte går skadade 50 procent av säsongen och som inte ylar i tidningarna om sådant de egentligen inte vet ett skit om och som visat betydligt större klubbhjärta än Renberg under säsongen trots att de är utlänningar (Surovy, Bartecko, Chabada t ex).

Skeppa fanskapet per omgående innan han sänker föreningen till botten. Han snackar enbart för sin egen lön, som han vill skall vara STOOOOR. Klubbhjärta har han aldrig haft.

Skit i åldringen. Det han begär räcker till den betydligt yngre och bättre Surovy.
Kommentera

Sv: Slutet?
Dragan 2k: nej
gnällandet till trots är uppgifterna oroväckande. Flyter inte köneutbetalningarna som vanligt är det inte bra ställt med ekonomin. Fruktar att LHF:s problem är mycket större än någon enstaka spelare
Kommentera

Sv: Slutet?
Hannu Neimi: Helsike vad han gnäller i media Renberg. Finns det inget stopp på karln?
Kommentera

Sv: Slutet?
Salcin: LHF är väldigt knapphändiga med information. Sorgligast är NSD:s artickel där Renberg tycker synd om HH som kastas in i detta. OBOL har skadat förtroendet en del men knappast hunnit ställa till någon större skada mer än de 500 000 som inte betalades ut. OBOL är mest en prestige förslust för Chrunac som verkar mycket stukad efter affärerna med Bosse J.
Minuset beror på publiktapp plus en marknadsavdelning som knappast kan klara av sälja vatten till en törstig i Sahara.
Kommentera

Sv: Slutet?
Hannu Neimi: Börjar kännas uppgivet går inte en dag utan att något negativt skrivs i media. samtidigt som inget hörs från ledningen.

Lidhammar är väl det enda som lär tillkomma till truppen om allt stämmer, kan verkligen ekonomin vara såpass dålig att man måste be om anstånd på löneutbetalningar.

Är det så illa att OBOL-historien fått andra sponsorer att hoppa av, någon annan anledning kan jag inte se till att ekonomin skulle vara körd i botten.
Kommentera

Sv: Slutet?
Hannu Neimi: Nej det där låter ju inte speciellt bra. Sen att Renberg antyder på att han varit ett ekonomiskt kap för klubben är väl något som jag tror de flesta hemvändare känner, men som tycker att det är ok då de ändå i många fall blivit det de blivit genom samarbeta med klubben och inte direkt behöver vara rädda för att pengarna skall ta slut ändå.


Kommentera

Sv: Slutet?
MorganaLefaey:
www.pitea-tidningen.se/artikel.aspx?artid=63537&cat=1&pageIndex=0&arkiv=False

Frysna var kanske att ta i men en utbetalning är uppskjuten. Det hela verkar inte lovande för framtiden.
Kommentera

Sv: Slutet?
Hannu Neimi: Har varit in på NSD och Kuriren utan att se något om frysta löneutbetalningar osv. Däremot lät det väl som om man kommer gå minus och att förra säsongens löner var på tok  för höga. Är jag blind?
Kommentera

Slutet?
Efter dagens articklar om Renberg i NSD och PT undrar jag om inte slutet är nära. Att LHF skjutit på löneutbetalningar är oroväckande. Mycket pekar på att föreningen gjort en jätteförlust samtidigt som de andra klubbarna gör rekorvinster. LHF:s marknadsavdelningen verkar befolkad av buskisskådespelare som inte alls lyckat sälja länets starkaste varumärke. Det har pekat nedåt i många år nu men det ser ut som om att nu går det utför med raketfart.
Kommentera

877282 · »