Luleå HF

115801 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1107631

Sv: Kvällens match
björn power: En dålig match? Jag skulle vilja säga att vi haft 5 dåliga matcher efter julskinkan. Att vi lyckats tur in 2 segrar hör inte dit.

Sverige viker ned sig i JVM, man går i samma fälla som vanligt och låter Kanadensarna köra över målisen gång på gång utan att man står upp.
Lägger man till ett uselt PP så förstår man ju att det inte går.
Suck att man aldrig lär sig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvällens match
Lindberg Råkkar: tycker att Sverige inte riktigt verkade ha bestämt sig för om de skulle ge igen eller bara strunta i provokationerna så det blev något mellanting i stället som bara Canada vann på.

Men jag måste också säga att för mig sabbar kanadickernas uppträdande all glans kring deras guld. De tar till alla medel både på och utanför planen för att vinna till varje pris, och det som för mig gör att det mest blir löjligt och gör att jag aldrig kommer att se på dem med någon som helst respekt är att de är ju tillräckligt bra för att spöa skiten ur vilket lag som helst utan att hålla på med de här fjanterierna. Jag lovar, hade de fokuserat på att spela hela tiden i stället för att defensivgneta och åka runt och försöka köra på Markström och Hedman i något slags försök att leva upp till myten om tuffa kanadensare så hade matchen varit avgjord efter en period. I stället höll de på att ge bort allting, hade Sverige bara haft ett pp som var värt namnet så hade det varit svensk ledning efter två perioder men skjuter man hela tiden två meter utanför är det som bekant svårt att göra mål. Visst var domarna urusla, men Sverige hade tillräckligt många pp för att det inte skulle ha behövt betyda något.
Kommentera

Sv: Kvällens match
Till nästa JVM gäller det att se till att ha med en riktigt elak spelaretyp Bambam Bautin som kan stå upp för lagkamraterna och framför allt målvakten.
Kommentera

Sv: Kvällens match
Lindberg Råkkar: Canada vinner matchen med hjälp av att domarna har olika regler mellan lagen. Sen var dom lika ineffektiva som Luleå var idag.
Men dom ska vara riktigt nöjda med silver medalj!
Kommentera