Luleå HF

115829 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1171731

Sv: Kvällens match
Portello: Tycke du verkligen att tacklingen var så osjysst?
Vår junisback stod mest och drällde med pucken bakom mål och inte hade så stor koll på saker och ting. En 2:a för charging men inget att gnälla om. Däremot är det bra vi har spelare som står upp för oavsett om en tackling är sjysst eller osjysst ska motståndarna veta att det kostar att dela ut såna proppar.

Annars såg det mest ut som om Skellefteå spelade utan målvakt. Skotten som publiken brukade skjuta på Fritz Olssons tävling var hårdare än de vi gjorde mål på igår.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvällens match
Skönt med en vinst idag. Vi har det lätt mot Skellefteå :)
Kommentera

Sv: Kvällens match
Håller med LR, och det var även Kemis uppfattning efter mathen, att han skulle haft bättre koll på Hagos. Däremot är det ca 5 riktiga skär fram till tacklingen och en viss kängurueffekt i tacklingsögonblicket. Så det är inte mer än rätt att någon svarade upp.

Vet inget om omfattningen på Olaussons skada. Jesper, det är väl lika bra vi tränar på att lira matcher med folk borta eftersom det kommer hända under säsongen. Bra för Styrman, Ejdepalm och Olsson att få mycket istid + att vi fått en chans att se Barsk, Dahlroth och Kemi in action.

Kyrö sa inför Skellefteå-matchen att de flesta nog skulle vara tbax i träning kommande vecka. Då man för övrigt kommer vara i Piteå onsdag - fredag för träning och även en match inplanerad mellan lagen på fredagen.
Kommentera