Luleå HF

115877 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1194248

Sv: Kvällens match
Bolivar: Rådbjär är tragiskt kass ikväll, Styf har hållt på hela matchen å nu när han ska slåås med alla är det han som klarar sig undan utvisning förutom en ynka 2:a medans Hellström får 2+2+GAME.
Så jävla tragiskt.
Dessutom såg det ut som om Abbott bara tog emot tacklingen(möjligt han kan ha satt upp armbågen) och Rådbjär hade ju ryggen mot spelet där, mycket konstiga utvisningar här.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvällens match
Lindberg Råkkar: Du missar hela armbågen, att vem-det-nu-var hoppar in från båset (som ger 2+2+game) och menar att Timrå spelar som apor?

jag försöker inte reta upp någon nu men grejen som Ahlbrandt gör när Skogs åker ut för tackling i rygg är livsfarlig men knappt utvisning. Var det nån som kommer ihåg att han gjorde EXAKT samma sak förra gången Luleå spelade mot Timrå? Det är läskigt att se men om Alhbrandt blir skadad så har han bara sig själv att skylla. Det finns inte en chans att Skogs hinner väja undan i det läget, när luleåspelaren vänder ryggen till. Om man fortsätter att skydda pucken på det sättet när man vet att en smäll kommer, då kommer man också att göra illa sig förr eller senare.

Sen kan jag hålla med om att Rådbjär har missat några solklara, kvittning (?) på filmningen från fransosen och höga klubban på nån luleåspelare i första perioden.
Kommentera

Sv: Kvällens match
Lindberg Råkkar: Tänkte kolla lite på vad som hände i pausen. Kommentatorn är inte riktigt med.
Kommentera