Luleå HF

115825 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1205289

Sv: Kvällens match
Slut! och 2-1. En ok match från vår sida. Honken var bra ikväll så med ett annat lag så hade vi säkert gjort några till. Försvar och BP är ju fortfarande riktigt bra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvällens match
Bolivar: Ja Nilsson gör ett par riktigt vassa räddningar, specillt den i 2:a perioden. Målvakterna spelar visserligen bra men lika mycket beror det på rätt så usla avslut. D
Man undrar ju om spelarna försöker sikta någonsin, ofta tar man i för kung och fosterland och sätter den i magen på målisen. Frölunda ska ha cred för att man är ett offensivt lag, dom har ändå 37 skott på bortaplan och en hel del som går utanför oxå.
För vår del var det ett stort fall framåt jämfört med våran senaste trend, idag åker vi mycket skridskor och har vissa stunder även tendenser till bra fart och spel genom mittzonen. Försvarsspelet fungerar väl ganska bra, man är med bra när Nilsson släpper returer och ser till att Frölunda nästan aldrig får mer än en chans. Om vi kan komma upp ett steg till i form på tisdag så borde det i alla fall bli en jämn match :)
Kommentera