Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1335786

Sv: Kvällens match
LL: Han går väl svensk skola så det är väl inga problem lära sig då.
Han kanske har dom en speciell fallenhet för svenska, i alla fall Schweizare brukar ju lära sig oerhört fort och bra.
När ska vi lyckas ta 3 poäng nästa gång?
Det är en jävligt bra fråga, det var juu synd vi skulle kopiera 3:e perioden mot FBK idag. Jävlar vad dåliga vi var i sista idag igen, passivt, stillstående och allmänt bedrövligt. Däremot är vi ju väldigt bra i sudden, 6-1 elelr vad våra stats är där nu.
Men nu får dom banne mig ge oss en riktig seger på torsdag.

För övrigt måste Kuben haft en av sina sämsta matcher någonsin i karriären idag.
Kan inte ha varit lätt vara spelare ute på isen med dessa ojämna bedömningar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvällens match

Ikväll får vi se Sopanen göra debut. Han går in tillsammans med Enterfeldt och Karlsson. Bara hålla tummarna att det går bra.

Måste säga att jag tycker synd om Arlbrandt för tillfället. Förstå att ha Lavander och Fabbe i sin kedja. Bägge två är ju helt under isen. Tyvärr ser jag inget som tyder på att det ska vända för dom heller.

Kommentera

Sv: Kvällens match

Lindberg Råkkar: Kollade på målen efter hemkomst igår. Fasligt vad illa försvarsspelet runt den egna kassen var. Var tragiskt att se. Och returen som Anders släpper på 4-4 målet var allt annat än bra.

Skulle vara kul om kunde behålla den offensiva utdelningen imorgon samt att täta till det bakåt. Men jag gissar på 1-1 eller 2-2 i morgon och vinst efter förlängning.

Kommentera

Sv: Kvällens match

Nej, att han lär sig svenska är en sak, det var mer det klockrena uttalet på Luleådialekt som överraskade mig. Hade jag inte vetat att han är österrikare hade jag trott att han var infödd Luleåbo. Men han är väl helt enkelt en språktalang.

Kommentera