115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1341180

Sv: Kvällens match

Ser ut att sluta 2-1 till AIK i denna sömnpillersmatch. Måste säga att båda AIK-målen till stor del är resultatet av ett grundläggande fel i målvaktsspelet. Jag vet inte vad det beror på, men ingen av de yngre målvakterna (oavsett lag) verkar ha fattat att man får använda klubban för att stoppa puckar med. Man ser ingen av dessa målvakter täppa till luckan mellan benskydden när de går ner på knä, klubban bara hänger där ifrån ena armen utan att ha någon som helst påverkan på någonting. Båda AIK:s mål i dag hade förmodligen räddats enkelt om bara klubban hade hållits där den ska hållas.