Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1356777

Sv: Luleå Hockey
Jag kan konstatera att årets elitserie är den sämsta genom tiderna om man ser till underhållningsvärdet. Målsnåla och defensiva tillställningar dominerar verkligen den här säsongen.

Placering 4a för är ju fantastiskt sett till vad man trodde om laget innan säsongen, ser man till hur säsongen utspelat sig så är det egentligen värdelöst då vi borde slutat etta med tanke på hur vek toppen är samtidigt som vi hade en 3 månader lång svacka.
Hade Osten bara agerat när vi hade våra skador hade det kunnat se mycket roligare ut.

Ännu mera värdelöst känns det att dom ändrat tillbaka spelschemat till old school i slutspelet, så nu när vi äntligen lyckats bli topp 4 får vi inte ta del av det sjukt orättvisa schemat där all press är på "bottenlagen" i slutspelet.

Vi lär väl få Linköping i en ev. kvartsfinal vilket känns som sämsta tänkbara motstånd trots att dom verkligen vikt ned sig på slutet genom att bränna alla dessa hemmamatcher. Deras storlek och tyngd är något som vi har stora problem med.

För övrigt är vi bara en match ifrån att bli av med Modo och Timrå, det skulle man ju jubla högre åt än våran 4:e plats :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey
Lindberg Råkkar: Personligen hoppas jag att vi spelar ner Frölunda i KS, den föreningen  är värd att känna på hetluften efter att ha varit ständiga motståndare till en utökad elitserie och ansett sig för stora för svensk hockey.
Kommentera