Luleå HF

115795 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1361061

Sv: Kvällens match

Nedsläpp om ca 2,45. Nu börjar man bli lite nervös. Hoppas Luleås fina försvarsspel håller i sig samt att vi kan få dit några puckar. 4-1 i vinst låter väl bra?  

Om Luleå vinner dagens match så har de två lagen som tippades  som 11 och 12 av många bägge 3-0 i matcher. Ett bevis på att matcher inte vinns på pappret utan på isen.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvällens match
Helt rätt man ser ju på AIK tex vilken skräll de har gjort alltså bara att ta sig till slutspel och sedan ta ledningen mot HV med 3-0 i matcher.O Luleå har ju också gjort en bra sesång med tanke på hur det gick förra sesången.
Kommentera

Sv: Kvällens match
Portello: 2-1 ska du ju tippa, mer mål än så gör vi ju inte och så har det ju sett ut hela säsongen. Nu fick vi ju iofs in ett 3:e i tom kasse oxå, lite ovanligt. Kul för Lavander få lite flyt och göra ett skitmål det behövde han. Bara hoppas den här serien tar slut efter nästa match för Djurgården spelar väldigt fult i många situationer och kommer undan med det alldeles för lätt. Det kommer sluta med att vi får halva laget skadat till en semi om dom får fortsätta tackla mot huvudet utan åtgärder från domarna.
Kommentera