Luleå HF

115681 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1363817

Sv: Kvällens match
LL:
Ja Niinimaa spelar väl ungefär på 40-50% just nu, hade det bara varit Fälth som var borta hade det kanske kunna funka men inte utan båda våra enda offensiva backar.
Klubbens losermentalitet börjar också visa sig, man vågar verkligen inte vinna. Man vägrar ta initiativ på hemmaplan, man ska inte kunna gå till pausvila efter 2 perioder med ynka 8 skott framåt. Det är 14 skott på mål efter per 1 och 2 i de två senaste matcherna. Säger ju sig självt att man inte kan vinna några matcher då.

Visst vi har en hyffsad period i uppstarten av 3:e, men det är för lite och för dåligt under sådana här omständigheter. Lavander måste såklart göra mål på returen där. Men i övrigt så tar vi sällan av slutar utan försöker en massa sidledspass i anfallszon. Sen kan man ju inte göra som Olausson vid sargen när man lirar 6 mot 5, att försöka stoppa den med klubban. Man måste kliva in med hela kroppen för att garanterar att pucken blir kvar så man kan skapa tryck.

För övrigt liknar det väldigt mycket dom 35 omgångarna vi var sämst i serien och väldigt lite dom 20 omgångarna vi var bäst i serien.

Arlbrandt kan vi bänka till nästa match, han bidrar verkligen inte med någonting just nu. Stillastående vill inte gå in i närkamper längs sargerna.

Vi kommer nog bli historiska trots allt denna säsong, men inte på något smickrande sätt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvällens match
Lindberg Råkkar: ja, jag håller det inte alls för osannolikt att DIF vänder på hela steken. Men vad fan, vi var ju först med att tappa 2-0 i bäst av fem så varför inte bli först med att tappa 3-0 också? :-)
Kommentera