Luleå HF

115719 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1367085

Sv: Gott & Blandat i hockeyvärlden

Portello: Om inget har hänt så händer väl ingenting.

Länken var mest avsedd för dem av er som bara tycks läsa NSD och Flashback. En ansedd och neutral sportjournalists tankar om saken.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Gott & Blandat i hockeyvärlden

T T: om inget har hänt händer väl ingenting? Tror du på den själv? Oavsett vad Osten har sagt så har Fahlman stämplat honom för överskådlig framtid. Och, om vi utgår från att han är oskyldig, hur ska han bevisa att han inte har sagt detta? Fahlman står där och öser skit över Osten och Luleå Hockey (märk väl att Fahlman försökte insinuera att det skulle ha funnits en hotbild mot de anonyma källorna från Luleå Hockey, det var inte förrän Lasse Granqvist ställde en direkt fråga som Fahlman lite sådär i förbifarten sade att det inte var LHF som skulle vara hotet) i direktsänd tv och oavsett vad Osten sade i det läget så är han nu bränd.

Har Osten sagt det han anklagas för? Inte en aning. Kanske, kanske inte. Osten är hetlevrad som få, men det är anonyma källor som presenteras av en person som inte direkt är känd för att älska LHF. Hade det varit i stort sett vem som helst förutom honom hade jag kanske trott på det, men i mina ögon har Fahlman ingen som helst trovärdighet förrän han presenterar konkreta bevis och/eller vittnen som inte är anonyma.

Kommentera

Sv: Gott & Blandat i hockeyvärlden
T T: Bengtsson artikel är ju bara pinsam.
"Inom ishockeyn är rasismen särskilt otäck eftersom hockeyn saknar just de människor som omfattas av rasismen: invandrarna. Hockeyn behöver invandrarna, och uttalanden som "Ostens" gör inte sportens läge bättre."

What?
Så att få invandrare väljer hockey beror på den utbredda rasismen inom ishockeyn i stort?
Vilka belägg har han för såna slutsatser, såklart inga eftersom dom är totalt felaktiga.
Med "hockeyn behöver invandrarna" spär han sen i sann pk-anda bara på "vi mot dom" resonemanget som behövs för att kunna tillhöra den goda sidan mot rasism.
Hockeyn behöver väl alla för att kunna bli så bra och stark som möjligt i framtiden.

"Om inget har hänt så händer väl ingenting."
Den var kul den ...
Kommentera