Luleå HF

115677 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1367132

Sv: Gott & Blandat i hockeyvärlden

T T: om inget har hänt händer väl ingenting? Tror du på den själv? Oavsett vad Osten har sagt så har Fahlman stämplat honom för överskådlig framtid. Och, om vi utgår från att han är oskyldig, hur ska han bevisa att han inte har sagt detta? Fahlman står där och öser skit över Osten och Luleå Hockey (märk väl att Fahlman försökte insinuera att det skulle ha funnits en hotbild mot de anonyma källorna från Luleå Hockey, det var inte förrän Lasse Granqvist ställde en direkt fråga som Fahlman lite sådär i förbifarten sade att det inte var LHF som skulle vara hotet) i direktsänd tv och oavsett vad Osten sade i det läget så är han nu bränd.

Har Osten sagt det han anklagas för? Inte en aning. Kanske, kanske inte. Osten är hetlevrad som få, men det är anonyma källor som presenteras av en person som inte direkt är känd för att älska LHF. Hade det varit i stort sett vem som helst förutom honom hade jag kanske trott på det, men i mina ögon har Fahlman ingen som helst trovärdighet förrän han presenterar konkreta bevis och/eller vittnen som inte är anonyma.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Gott & Blandat i hockeyvärlden
LL: Du såg säkert intervjun med Osten igår. Vad tror du själv? Betedde han sig som du skulle gjort om du blivit oskydigt anklagad för att skrika 'mongofitta' till en person med downs syndrom på jobbet?
Kommentera