Luleå HF

115652 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1384678

Sv: Luleå Hockey
horcoff: Känns riktigt bra med Wallin i laget. Han blir perfekt som ny lagkapten. Tycker Luleå ser mer och mer spännande ut som lag. Känns som en bredare trupp inför den kommande säsongen än den senaste. Det störst frågetecknet är väl hur bra Rautio / Gustavsson klarar sig. Tappen av Anders Nillson samt Pär Arlbrandt känns som de tyngsta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey
Portello: Tappen av både Lavander och Fabbe kan bli kännbara, man behöver ju folk med klubbhjärta som kämpar och grisar också för hockey är ju inte bara finess.

Wallin känns helt okej, under lockouten var han kung men han har ju tappat en hel del sedan dess. Spelade minst av alla backar i Sharks och användes inte speciellt mycket i boxplay ens.
Men förhoppningsvis borde han hålla god elitserieklass, men att som han på NSD skrika ut att han ska vara bästa backen i elitserien känns ju lite väl överdrivet.

Själv ser jag fram emot att få se om Jonas Berglund kan fortsätta på samma väg efter sitt fina slutspel. Alltid extra kul med spelare som man sett slita från J20. Detsamma gäller ju Harju och i viss mån Rautio.
Kommentera