Luleå HF

115797 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1475680

Sv: Kvällens match

Skön första match mot Gnaget. Stockholmarna som med tidningarnas hjälp haussat både sig själva och Fasth till oanade höjder fick direkt smaka på förnedring. Fasth var som vanligt mot oss, dvs väldigt mänsklig och silade två bakifrån mål och uppträdde allmänt grinigt. Så trots att JG darrade betänkligt under första halvan av sin slutspelsdebut så vann vi ändå målvaktsmatchen.

På isen var det jämnt i två perioder innan vi la in en extra växel och AIK föll ihop som ett korthus, blev oorganiserade och tog ett gäng dumma utvisningar(vissa var förvisso tveksamma). AIKs superkedja neutraliserades flera gånger av vår 4:e med Meijer, Berglund och Mannberg. Det tyder på en väldig styrka och självförtroende när Rönnken och hans gäng vågar coacha så med sista bytet.

Harju visade upp ett spel vi inte sett på hela säsongen, avslutet vid målet går inte att göra bättre.

Egentligen var det väl bara en stund efter AIKs andra mål som det var lite kritiskt, dom hade flera rejäla chanser att öka på till 3-1 med JG spikade igen.

Det är svårt att inte vara positiv inför fortsättningen, AIK ska vinna 4 av 6 matcher vilket ser väldigt svårt ut för dom. Speciellt som vi har sådant övertag inte bara de två senaste säsongerna utan även historiskt. På 80 möten har AIK bara lyckats ta 21 segrar mot våra 49. Enda gången vi mött dom i slutspel tidigare var 96/97 och då vann vi med 3-0 i matcher.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvällens match
Lindberg Råkkar:Börjar bli pinsamt med allt gnäll från AIK-håll nu. Kanske de skulle spelas utan domare resten av serien så man får tyst på Melin/Persson.
Kommentera