Luleå HF

115478 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1503203

Sv: Nyförvärv till Luleå Hockey

Portello: Nu känns det dessutom som om det är färdigvärvat så är det här laget bättre rustat för att överleva ett slutspel jämfört med fjolårets?

Jag tror inte det, Luleå måste tro annat. Eller så är det så att det helt enkelt inte finns speciellt många etablerade spelare som vill spela under Rönnken och det gör att man i ren desperation kastar sig över Klasen.

Frågan är ju vilken roll Klasen ska ha i vårat lag, känns ju inte direkt som att han är ett komplement i PP till duon Koivistu och Olausson som får anses som den duo som ska leda oss där.

Om Klasen är tänkt som en spetsvärvning och får betalt därefter känns det som ett fiasko, är han tänkt som etablerad spelare och för att skapa redundans om våra "andra" allsvenska spelare skulle faila så är det väl lite bättre möjligheter att det blir lyckat i slutändan.

Klasen eller inte är i slutändan skitsamma för mig, jag är mer irriterad över att man så lättvindigt gör sig av med Harju och dessutom till en elitseriekonkurrent. Att Luleås fans i allmänhet inte verkar tycka att det är något större problem är också jävligt trist. För mig känns Luleå för tillfället mer som en allsvensk variant av Linköping än Luleå, ett köpelag utan identitet. Saken blir inte bättre att vi har 3 tränare med stor anknytning till Luleå Hockey men som förespråkar någon sorts anti-Luleå hockey.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Nyförvärv till Luleå Hockey
Lindberg Råkkar: Gammal bekant tillbaka till Luleå. Skrbek tillbaka på ett 2 års kontrakt. Samtidigt bryter Jaakola med Luleå för KHL. Det var ett tungt tapp. För nog är Jaakola bättre än Skrbek.
Kommentera