Luleå HF

115679 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1520174

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Jesper Jonsson: Kan inte fatta att vårat PP är så otroligt uselt. Eller vad ska man säga om at ha en procent på 5,88 ? 

Och att bara få iväg 13 skott är också under all kritik. Hedmans chans i första var väl i princip den enda farliga chansen vi hade. 

Jaja, bara komma igen på torsdag då Frölunda gästar Norrbotten. 

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Hej, Jesper. Jo, helt klart måste vi spana taxar om vi ska få ordning på Ulfven. Som det ser ut nu är ju laget ganska väl ihopplockat och stabilt - även om streaken på 7+4 vunna i ET och ES var lite för fin för att vara sann - och om vi i år slipper det vi led med hela förra året: att PPn aldrig lossnade, kan det nog bli bra. Med det gäng vi nu har borde vi få igång ett par effektiva PP-uppställningar som levererar. För forwards ska det väl lossna, men bristen på riktigt duktiga slagskottsbackar är ju ett fortsatt problem. Det blir väl landslagsjanne som får växla dragskotten till stora kanonen. 

En annan intressant detalj är att Hedman synes kopiera Homer; rusar fram till Homerpositionen framför vakten efter tekning; han kan mycket väl hitta en framtid där:-)

Lockoutinfon fortsätter att droppa in. Timrå kommer ur lockoutgarderoben och meddelar att man inte har råd med Zäta. Inte konstigt, eftersom det påstås att försäkringen skulle ticka en melon i månaden. Vidare har Erik Karlsson skrivit på för Jokerit och Frölunda gav upp.

Just nu kan det väl bli några stycken här och där men hade jag pengar att lägga skulle jag välja att lägga dem där en spelare kan bli halva laget. På vakt, alltså. Och jag utgår från att de som har den chansen tar den. Tror alltså att Frölunda presenterar Henke snart, liksom Gnaget plockar över Fasth. Fasth var ju inte samma mur i fjol, men han kanske lyfter. Utan tvivel kan Henke Lundquist betyda massor - speciellt i Frölunda där båda vakterna släppt in fyra mål var i en förstaperiod i Scandinavium redan - men Henke ensam kan göra sådan skillnad för Frölunda att det handlar om att slåss nere bland strecken eller bland toppen.

Det kommer säkert att hända en del framöver, tror jag. Men den kommande frågan är förstås: hur lång blir lockouten. Jag tror de röker fredspipa redan under hösten men går det längre ställs nog säsongen in och då kommer det att påverka resultatet av vår elitserie; Då kan det betyda GLUD eller inte GLUD för oss, om vårt PP kommer loss förstås.

Kommentera