Luleå HF

115802 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1523885

Sv: Gott & Blandat i hockeyvärlden

Fortsatt tuff för att inte säga ful match i Göttlabörrrg däe Pölsan fortfarande har 1-2 men minuter kvar. Båda lagen kämpar hårt och är beredda äta puck, men den som till slut visar vägen är Gunnar Persson, utanför sargen, som tar en förlupen i munnen och omedelbart går ut med blodig handduk i munnen.

På Hovet lyckas Gnaget vända till 3-2 i loser-loser-matchen och Växjö pullar goalien.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Gott & Blandat i hockeyvärlden

Jaha, Pungen vann rejält mot HV, Gnaget vann mot Lakers och Pölsan spöade Köplustan. Det betyder att Lakers nu tar över sistaplatsen, men Gnaget och Rögle bara snäppet före och dit hör också Timrå om de inte tar poäng idag, vilka de nu möter? 

HV förlorar alltså men är fortsatta serieledare. Nu börjar allt fler gång närma sig: Pölsan är nu tvåa 3p efter HV, men MooDoo, Luleå, Schtan och Pungen kan passera Pölsan när de spelat sina matcher. Och warulfven är strax bakom bara.

De nämnda sju lagen ser ut att vara de som kan vara med om topplaceringar tills vidare. Sedan har vi de fyra bottenlag vi nämnde i första stycket. Emellan dessa två gäng - som KAN skiljas med hela 8 p redan, efter 10 omgångar, finns också Köplustan men de kan/kommer ju att handla och förstärka som vanligt och skulle de lyckas landa Henke går de definitivt upp till toppgängen.

Kommentera