Luleå HF

115802 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1554931

Sv: Gott & Blandat i hockeyvärlden

zigge: Jo, jag håller med. Inte oväntat att just Wolfpack är inblandad. Om jag förstår rätt har tre ur Ulfvapacket beslutat vandalisera läktaren i Göttlaburrrg sedan zebran tagit ett beslut man inte gillade. 

Undrar om Scandalianalium verkligen har informerat i förvåg på ett korrekt sätt om att det inte var lämpligt? Stod det angivet på biljetten t ex "Viktig information: det är inte tillåtet att ha sönder läktaren även om Zebran tar ett beslut du inte håller med om!"

Jag menar: hur ska Ulfvapacket annars veta att det är förbjudet?

Packet motanmäler polisen som under match gick in och avbröt skadegörelsen. De kunde låtit den fortsätta, tycka packet mena, speciellt som den inte var uttryckligen förbjuden i förväg.

Nu förklarade tydligen Packet detta för polisen när avbrytandet genomfördes, varpå polisen svrade med pepparspray och batonger. Polisen i Göttlaburrrg har ju en historia av att agera lite annorlunda än polisen i övriga Svaerige, låt vra med undantag för Ådalen -31, men inte heller det informerades om på biljetten. Skandal, skandal, en biljettskandal!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Gott & Blandat i hockeyvärlden
Sven.Savage: Vad HÄNDER med Pölsan?? Ska det bli Frallanpump, modell BIG? Tyvärr har Wimseborg lyckats missa allt som går att  MISSA i SwingerStyle-borgen, utom att ta ut MoDoiter, sorgeligt att skåda!
Kommentera