Luleå HF

115829 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1556507

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Sven.Savage:

Du har inte funderat på att skaffa en blogg istället? Det är ju väldigt smidigt och fler kommer kunna ta del av dina briljanta analyser.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
delphi: Hej, antagligen ett bra förslag. Man kan undra varför jag sitter här och fyller lulehockeys plats på hockeysnacket med ord, ord och ord. Ibland kommenterar några t ex zigge, Huge, råkkarn och några flera. Men 99% är väl mitt eget tugg.

Jag har skrivit om Lulehockey på nätet mer än 15 år nu och villkoren har hela tiden förändrats, så också platsen för orden. Väsentligen har jag skrivit på lulehockeys officiella sida (samt föregångaren på LuTH), därefter på SvenskaFans och nu här. Är det någon ide att fortsätta med detta? Nja, det är ju tveksamt.

Jag måste väl snart bestämma mig.

På senare tid har jag faktiskt mer att göra IRL än någonsin, och även om det ser ut som att jag skriver hela tiden , gör jag det med vänsterhanden. Jag har nästan aldrig hockey på en monitor utan att jag har jobb på en annan monitor - det aktiverar mig att pyssla med saker parallellt, annars börjar jag tänka på annat.

Och naturligtvis påverkar det kvaliten av det jag skriver: jag upprepar mig och kör gamla analyser och prat. Skulle jag startat en blogg hade jag nog lagt mer ambition på att alltid vara ny, kreativ och läsvärd. Här bidar jag snarast tiden an, för att se vad som händer och fundera på hur, var och varför skriva i framtiden.

Jag skulle nog helst av allt önskat en trollsäkrad plats där de flesra lulesupportrar som vill träffas på H-läktaren i cyberspace kunde samlas; där jag kunde läsa mer och skriva mindre, men lägga in typ genomtänkta monsterkrönikor. Nu finns det inte så exakt hur göra? Jag vet inte men det ger sig nog.
Kommentera