Luleå HF

115805 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1570278

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

He he he...nu har jag tagit upp matchen och småkollat två spelare: Fredrik Svensson och Joel Lundqvist. Fredrik kom ofta in mot Köplustans förstalina och han specialbevakade just Joel. Gick på honom fysiskt här och där och ibland tog han också ett snack med Joel som inte vågade svara utan bara lyssnade med rädda ögon och åkte och böt av:-) I den där situationen tio minuter in på tredje är Joel och en annan Köplusta nere i sarghörnet och bråkar med en annan lulespelare. Fredrik tar sats från avstånd, åker dit, rundar lulespelaren och sätter in en tackling på Joel som blir nedmanglad och fäller dessutom den andra Löplustan santidigt, som dominobrickor. 

Den andra Köplustan kommer upp och ser sig argt omkring, upptäcker att Fredrik är där och då åker han snabbt därifrån. Fredrik tar tag i Joel och handskas med honom som en påse nötter, man ser inte ansiktena på dem men jag antar att Fredrik informerar Joel om vad han tänker göra:-)

Joel försöker bara komma undan, böjer sig bort, vill skydda huvudet, sätter en handske i ansiktet på Fredrik som svarar med att sätta en jabb i skallen på Joel för att reta igång honom. Men Joel bara böjer sig bort för att skydda ansiktet. Antagligen vill han inte få en knäckt näsa eller utslagna tänder, rädd är han och räddas av domaren som kastar sig in mellan spelarna och Fredrik låter det vara.

Tror att den där markeringen var rätt knäckande för Joel:-) Helt uppenbart på att Luleå tröttnat på hans attacker på Luleåspelare och speciellt när han satte en hjänsskakning på Sami Sandell genom att sätta en monstertackling mot Samis huvud när han redan är upptagen, nedböjd bredvid sargen med en annan Köplusta - och efter matchen hade Joel fräckheten diskutera Vihkos tackling på Pebben, medan han själv var värre. 

Men nu tror jag att Fredrik kommer att punktmarkera Joel för resten av resan. Roligt är att Köplustan har ingen som kan gå in och skydda Joel - det är ju Joel som ska vara grymma farliga;-) Och alla som sett Tömmernäs snurra runt vill hellre ha tidig semester än att råka ut för Fredrik Svensson:-)

Förra gången vi hade Fusklunda i kvarten, när äcklet Fredrik Petterson och äcklet Mikael Johansson körde brutalhockey på Linus Omark, beklagade jag djupt att vi släppt iväg Fredrik Svensson. Nu är han tillbaka:-) Ät den, Köplustor!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Det GÅR att slå Warulfven!! Ja tom fast de tar ledningen med 0-3  - ja de första 2 skotten går in, vaktavlösning,  Starke som blev svag ut, in med Strinne-Ullmark. Gröta o stressa Tollefsen, så har får sitta på botbänken . Vips, kvittera!! o sen i OT . REVANSCH!! Eller, vare bara  så, att Warulfvens ekonomidirektör, Joakim von Gnällert, gett ORDER om en läggmatch? Svaret kanske kommer på Onsdag. 
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Sven.Savage: tror nog den där Persson försöker iaf. Eller den jättebaby de har på backen. Eller kanske tom späckman.

Annars verkar ju Dicken het på ge sig på alla som är mindre än honom iaf.

Kommentera