Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1571492

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
För in i helvete!
 
Nu byter de domare för oss. Sjöqvist/Rönnmark skulle normalt bytts till Lindhe/Rönnmark eller Lindhe/Sjöqvist idag. 
 
Men efter den skrämmande dåliga insatsen nere i Scandal-I-Analium, då de dömde bort ett juste Luleå-mål, var nära att döma bort ett annat, blundade för några långa utvisningar på Fusklundaspelare samt hittade på en utvisning på Luleå som innbar att Fusklunda fick göra 2-1 får domartrion inte fortsätta. 
 
Grejen är den att de varit hemmabetonade i synnerhet nere i Sveriges framstjärt, och efter deras vinklade insats senast kunde man väntat sig ett väldigt hemmadomarstöd ikväll. Ska man byta dessa borde man byta först nästa match, i skandalarenan. Och då stoppa in två bra domare, eftersom de finns lediga nu.
 
Så, vad sätter de in? Sören Hostan Persson och Mikael Nord! Två domare som garanterar att ingen kommer att veta var nivån går och som kommer se till att det blir jämnt antal utvisningar även om/när Fusklunda fular sig som fan. Och blir det stökigt kan man vara säkra på att Perrson/Nord tappar kontrollen.
 
Det blir alltså domatrion från SAIK-Brynäsm vilket innebär Hostan-Nord-Wolfram; tre pulver som tappade kontroll över den kvartsfinalen. Kuben var ledig. Lärking var ledig. Men nej, varför fundera på dessa, när Hostan och Wolfram vill "döma"?
 
Det här var jävligt obra. Varför ska alltid Fusklunda dra fördel av allt som har med domare att göra?
 
Fy fan! 
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Jag vart oxo orolig över domarna men jag måste säga att dom gjorde ett strålande jobb. Man märkte dom knappt alls = bra betyg i min bok.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Luleås lag är upplinjerat. Berguven fortfarande borta och JG står alltså, alla backar med inklusive landslagsjanne trots att Kahnberg satte en buttending i hakan på honom i förrgår och låtsades att det var en olycka. 

Pyörälä är inte med. Shit!

Mannberg går in med Klasen och dessutom Hedman i den linan. Känns...sådär. Man önskar ju att Linus får målsäkra skyttar att spela med i såväl 5 mot 5 som PP. Fast Anton kan ju bli ett visst stöd när Fusklundorna ska försöka punkta Klasen.

Abbottarna får igen Linus Persson. Ja... nåväl, den linan har ju klämt på Fusklunda rätt bra. Abbottarna synes passa dessa matcher.

Olle och Koivisto får nu Fabbe med sig. 

Och fjärdelinan då? Jodå. Vihko-Fogström-Cehlarik! Succelinan från serien återuppstår äntligen.

I Fusklunda påstods att pensionären farbror Pebben kunde gå in, man skulle avgöra efter värmningen. Men han är inte med, troligen tordes han inte sedan han upptäckt att farlige Vihko är med.

Kommentera